Ελληνίδα εκπαιδευτικός ξεσπά κατά της κυβέρνησης: «Έκανα Pfizer και κατέληξα στη ΜΕΘ – Τους άκουσα και την πάτησα»

Ελληνίδα εκπαιδευτικός ξεσπά κατά της κυβέρνησης: «Έκανα Pfizer και κατέληξα στη ΜΕΘ – Τους άκουσα και την πάτησα»

Ελληνίδα εκπαιδευτικός ξέσπασε μέσω social media για την παρενέργεια την οποία υπέστη μετά τον εμβολιασμό της κατά του κορωνοϊού με το σκεύασμα της Pfizer, μια παρενέργεια που την έστειλε στη ΜΕΘ.

Η Μαρίζα, όπως είναι το όνομα της, τονίζει πως δέχθηκε πιέσεις από το κράτος για να εμβολιαστεί και καταγγέλλει πως τώρα που η ίδια βρίσκεται σε ΜΕΘ η κυβέρνηση αναμένεται να την βγάλει σε άδεια άνευ αποδοχών.

Η κοπέλα καταγγέλλει επίσης ότι στο νοσοκομείο νοσηλεύονται και δύο ακόμη νέοι άνθρωποι για τον ίδιο λόγο!

Στο τέλος της ανάρτησης της τονίζει πως «το λάθος μου ήταν που τους άκουσα. Λες κ ήθελαν το καλό μου. Σα χάνος την πάτησα».

Η ανάρτηση της:

«ΕΥΤΥΧΏΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ που δεν κόλλησα COVID για να μπω στη ΜΕΘ.

Πήγα έκανα το εμβόλιο κ μπήκα από μόνη μου. Ναι της Pfizer. Όχι δεν ήθελα να πάω αλλά είμαι εκπαιδευτικός κ δέχομαι πιέσεις. Ναι από το κράτος. Το ίδιο κράτος που τώρα θα με βγάλει σε άδεια άνευ αποδοχών. Χωρίς χρήματα κ χωρίς να μετράει η προϋπηρεσία μου. Σας ευχαριστώ!! Εγώ φέρθηκα υπεύθυνα όπως θέλατε αλλά εσείς…..

Μα φυσικά! Δεν ανήκω σε ευπαθή ομάδα για να πάρω άδεια για ΜΗΝΕΣ, ΜΗΠΩΣ και κολλήσω COVID. Ούτε έχω μικρά παιδιά για να πάρω ειδικού σκοπού. Κ δεν είμαι σε ειδική κατηγορία ώστε να κάνω τηλεκπαίδευση απ’ το σπίτι μου κ να πληρώνομαι. Οπότε ΑΣ ΠΑΩ ΝΑ ΠΝΙΓΩ. Τόσες τροπολογίες κ άδειες…για να μην πάθει κάποιος κοβιντ, ενώ για τ εμβόλιο που οι ΙΔΙΟΙ σε βάζουν να κάνεις έχεις μόνο 15 μέρες κ μετά τίποτα… αυτό είναι ΑΙΣΧΡΟ!!!!

Το σημαντικό φυσικά είναι να βγω από δω υγιής. Αλλά γιατί να μείνω χωρίς χρήματα κ χωρίς μόρια για του χρόνου; Γιατί να κινδυνέψω να μείνω κ άνεργη του χρόνου; Έκανα κάτι λάθος;

Ναι…τους άκουσα. Λες κ ήθελαν το καλό μου. Σα χάνος την πάτησα.

Υ.Γ. μην ξεχάσετε να ακούτε τους φίλους σας που σας λένε ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ.

Υ.Γ. 2) ΤΡΕΞΤΕ για να σωθείτε κ να σώσετε κ τους άλλους. Μη σας λένε ότι έχετε κ ΧΑΜΗΛΟ IQ…..κ είστε αμόρφωτοι που δεν εμπιστεύεστε την επιστήμη.

Αυτοί οι μορφωμένοι λοιπόν που μας πιπιλάνε το μυαλό κ ξαφνικά έγιναν ιδιοφυίες, δε γνωρίζουν ότι εδώ μέσα είμαι με άλλους δύο νεότατους ανθρώπους από την ίδια αιτιολογία. Κ δε θα το μάθουν γιατί κανείς δε θα το πει. Κ είναι τόσο μα ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΙ που πιστεύουν ότι συμβαίνει ακριβώς αυτό που τους προβάλλουν. Αυτό τα λέει όλα.

Κ δε λέω ότι ο κορονοϊός δεν μπορεί να γίνει επικίνδυνος αλλά λέω ότι το παίζουν όλοι έξυπνοι με ψεύτικα στοιχεία που τα περνάνε για αληθινά. Περαστικά σε μένα αλλά περαστικά και σε σας!!!

Stay safe»

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η κοπέλα από το νοσοκομείο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.