Κ.Πουλάς κατά των κυβερνητικών διαχωρισμών: «Δεν παραχωρούμε ελευθερίες μας σε κανέναν»

Κ.Πουλάς κατά των κυβερνητικών διαχωρισμών: «Δεν παραχωρούμε ελευθερίες μας σε κανέναν»

Ο αναπληρωτής καθηγητής βιοχημείας του τμήματος φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών Κωνσταντίνος Πουλάς, στράφηκε κατά των μέτρων που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση και με τα οποία -υποτίθεται- δίνει «ελευθερία» στους εμβολιασμένους.

Ο Κ.Πουλάς τόνισε ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παραχωρεί ελευθερίες στους πολίτες, διότι αυτές είναι καταχωρημένες από το Σύνταγμα.

«Δεν περιμένουμε κάποιος να μας δώσει ελευθερίες, τις ελευθερίες τις έχουμε γιατί μας τις έχει δώσει το Σύνταγμα, δεν παραχωρούμε ελευθερίες μας σε κανέναν. Συνεπώς αυτά που ακούμε στα ΜΜΕ ότι σε κάποιους παραχωρούν παραπάνω ελευθερίες είναι αστεία», είπε ο αναπληρωτής καθηγητής βιοχημείας αναφορικά με τα μέτρα «ελευθερίας» που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση.

Παράλληλα έκανε μια σύγκριση και με τις άλλες χώρες τονίζοντας: «Μου προκαλεί εντύπωση ότι ενώ σε άλλες χώρες οι άνθρωποι αρχίζουν να αποδεσμεύονται από φαινόμενα όπως η μάσκα σε εμάς επιλέγεται μια τακτική διχασμού και διαχωρισμού της κοινωνίας».

Ο Κ.Πουλάς μίλησε επίσης και τα για φάρμακα κατά του Covid-19 και για το εάν αυτά θα μπορούσαν να βάλουν τέλος στην πανδημία: «Τέλος όπως το φαντάζεστε δεν περιμένουμε να το δούμε μέσα στους λίγους επόμενους μήνες, όμως εάν επιτρέψουμε στους γιατρούς της γειτονιάς από την πρώτη στιγμή να δίνουν στους ασθενείς συγκεκριμένα φάρμακα που να τονώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα και να απομακρύνουν το ιικό φορτίο τότε τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα, άλλωστε πόσο χειρότερα μπορεί να πάνε από τη στιγμή που κατέχουμε τα πρωτεία σε ποσοστό θανάτων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.