ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Απίστευτος Α.Εξαδάκτυλος: «Να πάμε εμείς στους ανεμβολίαστους σε έναν προς έναν»

Απίστευτος Α.Εξαδάκτυλος: «Να πάμε εμείς στους ανεμβολίαστους σε έναν προς έναν»

Σε απίστευτες δηλώσεις προχώρησε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Κυριακής.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ζήτησε να αλλάξει η προσέγγιση ως προς τους εμβολιασμούς έναντι του κορωνοϊού ζητώντας να μην περιμένουμε αυτούς τους ανθρώπους να προσέλθουν να εμβολιαστούν αλλά «πρέπει να πάμε εμείς σε αυτούς, σε έναν προς έναν»!

Σε λίγο θα ζητήσουν και προσωπικά στοιχεία του καθενός και θα τους στιγματίζουν

Πρότεινε για παράδειγμα, κοινωνικοί λειτουργοί των νοσοκομείων να ενημερώνουν τους συγγενείς όσων νοσηλεύονται για τα οφέλη των εμβολιασμών καθώς είναι πιθανόν αρκετοί σε αυτές τις οικογένειες να είναι ανεμβολίαστοι.«Πρέπει να έχουν μια ειδική ενημέρωση. Από εκεί θα προκύψουν άνθρωποι που θα κατανοήσουν ότι πρέπει να εμβολιαστούν», τόνισε στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΠΙΣ.

Ο κ. Εξαδάκτυλος ανέφερε ότι πρέπει απλοποιηθεί η διαδικασία των εμβολιασμών, με κινητές μονάδες, με εμβολιασμούς σε ιδιωτικά ιατρεία, με γιατρούς παντού σε όλα τα σημεία, ώστε να μη μεσολαβούν δύο ή τρεις ημέρες από το ραντεβού του εμβολιασμού.

Για τα ποσοστά αποτελεσματικότητας του εμβολίου της Johnson&Johnson ανέφερε ενδεχομένως η αναμνηστική δόση για το συγκεκριμένο σκεύασμα να σε μικρότερο χρονικό διάστημα από την πρώτη δόση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διευκρίνισε ότι πρόκειται για ένα καλό εμβόλιο και πως όλα τα σκευάσματα είναι καλά «αρκεί να εμβολιαστούμε όλοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.