ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ομολογία Α.Εξαδάκτυλου: «Ανεμβολίαστος μετά τους έξι μήνες ο πλήρες εμβολιασμένος»!

Γίνονται ανεμβολίαστοι και οι πλήρως εμβολιασμένοι

Ομολογία Α.Εξαδάκτυλου: «Ανεμβολίαστος μετά τους έξι μήνες ο πλήρες εμβολιασμένος»!

Λίγα μόλις 24ωρα μετά την πρόταση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Φίλη, να θεωρούνται ανεμβολίαστοι όσοι δεν έχουν κάνει τρείς δόσεις του εμβολίου, ο «ειδικός» Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, υποστήριξε ότι μετά από 6 μήνες οι πλήρως εμβολιασμένοι είναι σχεδόν ανεμβολίαστοι.

Σε ό,τι αφορά στην 3η δόση εμβολίου κατά της COVID-19, ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, είπε πως θα πρέπει να γίνεται μετά την πάροδο 6 μηνών, προκειμένου να διατηρηθεί η προστασία έναντι του ιού. Επεσήμανε, πως κάποιος πλήρως εμβολιασμένος, μετά την πάροδο των 6 μηνών, είναι σχεδόν… ανεμβολίαστος. Επιπροσθέτως, σημείωσε πως θα έπρεπε να υπάρχει κάποιος τρόπος μέτρησης της άμυνας του οργανισμού.

Δηλαδή οι εμβολιασμένοι έχουν πιστοποιητικό για να μπαίνουν στα μαγαζιά, ενώ οι ανεμβολίαστοι που δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο, θα μένουν έξω, ενώ για να ψωνίζουν ρούχα, να κουρεύονται και άλλα «μη αναγκαία» θα πρέπει να κάνουν rapid test. Απίστευτος παραλογισμός!

Φυσικά να αναφέρουμε ότι οι δηλώσεις του Α.Εξαδάκτυλου δεν είναι τυχαίες, καθώς είναι ξεκάθαρο ότι ο σκοπός της κυβέρνησης είναι να υποχρεωθούν οι εμβολιασμένοι να κάνουν και τρίτη και τέταρτη δόση.

Ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, υπογράμμισε επίσης πως το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι ανεμβολίαστοι άνω των 50 ετών. Χαρακτήρισε δευτερευούσης σημασίας τις τυχόν δυσκολίες που παρουσιαστούν στους ελέγχους για την τήρηση των μέτρων σε καταστήματα εστίασης, τονίζοντας πως το κρίσιμο είναι να μην προκύψουν θέματα όπως π.χ. το να μην βρίσκει κρεβάτι κάποιος για εγχείρηση καρδιάς, εξαιτίας της πίεσης που δέχεται το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Παράλληλα, εξέφρασε ενστάσεις αναφορικά με τη συμμετοχή σε λατρευτικές εκδηλώσεις μαζικού χαρακτήρα σε εκκλησίες, θεωρώντας πως θα πρέπει να ζητείται rapid test από τους ανεμβολίαστους.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η τοποθέτηση του Καθηγητή Μικροβιολογίας, Αλκιβιάδη Βατόπουλου, ο οποίος είπε πως «πρέπει να γίνει η 3η δόση του εμβολίου, για να ισχυροποιήσουμε την άμυνα του οργανισμού».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.