ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δεν μπορούν να σταθούν πουθενά: Σφοδρές αποδοκιμασίες νοσηλευτών έτρεψαν σε φυγή την Μ.Γκάγκα από τη Λάρισα

Δεν μπορούν να σταθούν πουθενά: Σφοδρές αποδοκιμασίες νοσηλευτών έτρεψαν σε φυγή την Μ.Γκάγκα από τη Λάρισα

Σε φυγή τράπηκε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα στη Λάρισα όταν δεκάδες νοσηλευτικοί εργαζόμενοι και πολίτες την αποδοκίμασαν σφοδρά την στιγμή που έβγαινε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας με αφορμή τα πεπραγμένα της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Η εικόνα της αναπληρώτριας υπ. Υγείας Μ.Γκάγκα, δεν είναι ούτε πρωτότυπη, ούτε μοναδική για την συγκεκριμένη κυβέρνηση.

Αποτελεί καθημερινότητα για όλα τα κυβερνητικά στελέχη περιλαμβανομένου και του πρωθυπουργού, με τελευταία χαρακτηριστική περίπτωση την κηδεία του Μ.Θεοδωράκη και γι’ αυτό οι επισκέψεις τους σε δημόσιους χώρους είναι εξαιρετικά προσεκτικά οργανωμένες και με συγκεκριμένο κοινό.

Είναι χαρακτηριστικό στην κηδεία της Φ.Γεννηματά, ο χώρος περιφρουρείτο με δυνάμεις ασφαλείας οι οποίοι είχαν απλωθεί μέσα στους συγκεντρωμένους με πολιτικά ρούχα και κατά αυτό τον τρόπο αποφεύχθηκαν ι αποδοκιμασίες καθώς σκανάρονταν όλοι οι πολίτες.

Στο βίντεο ακούγεται να φωνάζουν οι συγκεντρωμένοι: «Ζήτω η ελευθερία» και με… ειρωνική διάθεση «είμαστε ελεύθεροι με το εμβόλιο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.