Ομολογία Α.Λινού: «Παίρνουμε μέτρα υπέρ του εμβολιασμού χωρίς να ξέρουμε αν τα εμβόλια είναι αποδοτικά»

Παραδέχονται ότι μας κοροϊδεύουν!

Ομολογία Α.Λινού: «Παίρνουμε μέτρα υπέρ του εμβολιασμού χωρίς να ξέρουμε αν τα εμβόλια είναι αποδοτικά»

Στην ομολογία ότι παίρνουν μέτρα χωρίς να έχουν κανένα δεδομένο προχώρησε η καθηγήτρια του ΕΚΠΑ Αθηνά Λινού μιλώντας το πρωί της Δευτέρας σε τηλεοπτική εκπομπή.

Όπως είπε χαρακτηριστικά «η αλήθεια είναι πως δεν ξέρουμε ακριβώς που βρισκόμαστε, αφενός γιατί δεν έχουμε πραγματικά δεδομένα για το πόσοι νοσούν, αφετέρου παίρνουμε μέτρα τα οποία είναι σπασμωδικά υπέρ του εμβολιασμού χωρίς να έχουμε αποδείξεις ότι για την Όμικρον 1 και Όμικρον 2 ο εμβολιασμός είναι τόσο αποδοτικός, όσο ήταν και τις προηγούμενες μεταλλάξεις και δεν ξέρουμε πώς θα κινηθεί ο κορωνοϊός» και πρόσθεσε «αν δεν υπάρξει καινούργια μετάλλαξη στους επόμενες 2-3 μήνες θα υποχωρήσει, χωρίς να ξέρουμε με ποιο κόστος».

Εν ολίγοις η Α.Λινού ομολόγησε ότι κάνουν πειράματα στου κασίδη το κεφάλι!

Σύμφωνα με υπολογισμούς που κάνουν στην Αμερική- που η Αμερική μοιάζει πολύ με την Ελλάδα- για τον αριθμό των θανάτων υπολογίζουν ότι μπορεί να έχουμε στην καλή περίπτωση ακόμα 2 με 3 χιλιάδες θανάτους λόγω της Όμικρον και στη χειρότερη περίπτωση 8 με 10 χιλιάδες.

Η κ. Λινού εξήγησε πως «το κύριο λάθος είναι ότι δεν συνειδοτοποιούμε πως μεταφέρεται με αεροζόλς και επομένως πρέπει να αποφύγουμε τον συνωστισμό και αποφυγή κλειστών χώρων».

Για την σταδιακή άρση των μέτρων, όπως η είσοδος ταξιδιωτών στην χώρα χωρίς τεστ, η κ. Λινού είπε «ότι δεν ωφελεί, διότι το πιστοποιητικό δεν είναι πάντα ακριβές, οι συνθήκες αλλάζουν από μέρα σε μέρα και οι πληροφορίες που έχουμε τώρα μας φέρνουν πίσω στην ανάγκη προστασίας για να μειώσουμε τα κρούσματα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μία μελέτη που συγκρίνει τον αριθμό θανάτων ανά εκατομμύριο στην Ιαπωνία και την Αμερική δείχνει ότι η Αμερική έχει 20 φορές περισσότερους θανάτους όχι γιατί δεν έχουν εξαιρετική ιατρική, αλλά γιατί δεν πείστηκε ο πληθυσμός στην τήρηση μέτρων για να μην νοσήσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.