ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Το βίντεο του υπουργείου Υγείας για την προστασία των ηλικιωμένων

Το βίντεο του υπουργείου Υγείας για την προστασία των ηλικιωμένων

Να κάνουν τις συναλλαγές τους ηλεκτρονικά και να αποφεύγουν τα γκισέ τραπεζών και ΑΤΜ συμβουλεύει ηλικιωμένους και ευάλωτους πολίτες, το υπουργείο Υγείας.

Ειδικότερα, «πληρώνουμε λογαριασμούς ηλεκτρονικά και με την χρεωστική μας κάρτα», τονίζει το υπουργείο σε βίντεo του.

Μάλιστα, αναφέρει ότι «οι ηλικιωμένοι και ευάλωτοι συμπολίτες μας, πρέπει να μείνουν μακριά από γκισέ τραπεζών και ΑΤΜ. Μένουμε σπίτι. Έχουμε υποχρέωση να συμβάλουμε όλοι για να μειώσουμε την έκθεσή μας στον κορωνοϊό».

Τέλος, με το βίντεό του το υπουργείο Υγείας ενθαρρύνει τους πολίτες να βοηθούν τους ηλικιωμένους και ευάλωτους, τονίζοντας:

«Βοηθάμε τους γονείς μας, τους παππούδες μας, τις γιαγιάδες μας να μάθουν να κάνουν συναλλαγές ηλεκτρονικά. Πληρώνουμε λογαριασμούς ηλεκτρονικά και με την χρεωστική μας κάρτα. Επιμένουμε. Δεν χρειάζεται να πάνε στο τραπεζικό κατάστημα ώστε να μην κινδυνέψουν. Να μείνουν ασφαλείς. Προστατεύουμε τις ευπαθείς ομάδες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.