ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μ.Παγώνη για την αποτυχία του lockdown: «Πώς θα πέσουν τα κρούσματα όταν είναι όλοι έξω;» (βίντεο)

Μ.Παγώνη για την αποτυχία του lockdown: «Πώς θα πέσουν τα κρούσματα όταν είναι όλοι έξω;» (βίντεο)

Η Ελλάδα βρίσκεται σε lockdown εδώ και σχεδόν δύο μήνες και όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει για καιρό ακόμη, καθώς τα κρούσματα… δεν πέφτουν, ή όταν πέφτουν αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στα λίγα τεστ.

Παρόλα αυτά η κυβέρνηση και οι «ειδικοί» επιμένουν σε αυτό και περιμένουν την «σωτηρία» από τα εμβόλια, ενώ αντί να παραδεχθούν πως ίσως κάτι δεν έγινε σωστά, επιμένουν στο να δείχνουν με το δάχτυλο τους πολίτες. Αυτό έκανε και η πρόεδρος των νοσοκομειακών ιατρών, Αθήνας – Πειραιά, Ματίνα Παγώνη, η οποία υποστήριξε πως τα κρούσματα δεν πέφτουν γιατί ο κόσμος βγαίνει έξω.

Η κα Παγώνη, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ionian, αναρωτήθηκε: «Περιμέναμε κρούσματα και θάνατοι να πέφτουν πολύ γρηγορότερα. Υπάρχει υψηλό ιικό φορτίο σε πολλές περιοχές. Στην ουσία δεν έχουμε lockdown. Αν βγείτε έξω, θα καταλάβετε. Πώς να μειωθούν έτσι τα κρούσματα; Το πρωί στην Αθήνα δεν μπορείς να προχωρήσεις, υπάρχει πολύς κόσμος».

«Δεν υπάρχουν συνωμοσίες, υπάρχει μόνο το εμβόλιο για τον κορωνοϊό που θα μας βοηθήσει να επιστρέψουμε στην κανονικότητα», σχολίασε για τις θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με το εμβόλιο που κατακλύζουν το διαδίκτυο.

Σχετικά με το πότε θα ανοίξουν τα σχολεία ανέφερε: «Είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς, θα αποφασιστεί στη πορεία. Όπως είναι τα πράγματα τώρα, δεν μπορούμε να το δούμε γιατί γίνονται λίγα τεστ αυτές τις ημέρες».

Η Ματίνα Παγώνη απάντησε και σε απορίες για τις δόσεις και τις διαδικασίες των εμβολίων: «Ο εμβολιασθείς, αν κολλήσει κορωνοϊό, τον μεταδίδει γιατί καλύπτεται σε ποσοστό 50%. Όταν κάποιος ξεκινήσει από το εμβόλιο μιας εταιρείας, συνεχίζει με το ίδιο εμβόλιο και όχι κάποιας άλλης εταιρείας».


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.