Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός των Ελλήνων! – Καταπάτησαν το Σύνταγμα «δια της πλαγίας» υπογράφοντας συμφωνία με την Σερβία!

Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός των Ελλήνων! – Καταπάτησαν το Σύνταγμα «δια της πλαγίας» υπογράφοντας συμφωνία με την Σερβία!

Η κυβερνηση ήρθε σε οριστική συμφωνία με την ομόλογό του στην Σερβία για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό Ελλήνων και Σέρβων που ταξιδεύουν οι μεν στην χώρα των δε!

Είναι η πρώτη επίσημη υπογραφή της Ελλάδας σε έγγραφο που υποχρεώνει τους Έλληνες να εμβολιάζονται για να επισκεφθούν μία χώρα!

Η συμφωνία έρχεται με απαίτηση της Αθήνας.

Είναι «πλάγια», αλλά σαφής παραβίαση του συνταγματικού δικαιώματος επιλογής των Ελλήνων πολιτών να μην εμβολιάζονται, καθώς η Αθήνα συναινεί στην απαίτηση ενός ξένου κράτους να καθιστά υποχρεωτικό τον εμβολιασμό των Ελλήνων πολιτών για να το επισκεφθούν!

Όπως αναφέρουν νομικοί κύκλοι, όταν σε μία σύμβαση με ξένο κράτος, προβλέπονται «ειδικές ρυθμίσεις» για τους Έλληνες πολίτες που αντιβαίνουν σε εγχώριο νόμο (και ειδικά στο Σύνταγμα που είναι ο ανώτερος νόμος), οι ρυθμίσεις αυτές κανονικά δεν υπογράφονται γιατί το ελληνικό κράτος δέχεται την υποχρέωση των πολιτών του να πειθαρχήσουν σε παραβίαση του συνταγματικού δικαιώματός τους, έστω και αν αυτό αφορά μια ξένη χώρα.

Εν προκειμένω υπήρξε αποδοχή της Ελλάδας στην «απαίτηση» (τύποις, αφού από την Αθήνα στήθηκε το σκηνικό) της Σερβίας να εμβολιάζονται οι Έλληνας πριν την επισκεφθούν

Η πρωτοφανής συμφωνία έγινε σε τηλεδιάσκεψη του Έλληνα υπουργού Τουρισμού με την ομόλογο του της Σερβίας Τατιάνα Μάτιτς και στην Αθήνα η κυβέρνηση το πλασσάρει ως «υποχρέωση των Σέρβων να εμβολιάζονται πριν επισκεφθούν την Ελλάδα» από την 1η Μαΐου έως την 1η Οκτωβρίου

Όλα αυτά σε μία στιγμή που είναι σαφείς οι ενδείξεις από Ισραήλ, Βρετανία, ΗΑΕ και άλλες χώρες ότι «κάτι συμβαίνει με τα εμβόλια». Τις επόμενες ώρες το pronews.gr θα έχει ολοκληρωμένο ρεπορτάζ επί του θέματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.