ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Ενθαρρύνουν» τις έγκυες γυναίκες να κάνουν εμβόλιο τεχνολογίας mRNA

«Ενθαρρύνουν»  τις έγκυες γυναίκες να κάνουν εμβόλιο τεχνολογίας mRNA

Οι έγκυες γυναίκες στη Βρετανία θα πρέπει να κάνουν το εμβόλιο κατά του Covid-19 των εταιρειών Pfizer ή Moderna, διότι υπάρχουν περισσότερα δεδομένα, σε πραγματικές συνθήκες, ότι είναι ασφαλή, συνέστησε σήμερα η βρετανική συμβουλευτική επιτροπή εμβολιασμών.

Η Κοινή Επιτροπή Εμβολιασμού και Ανοσοποίησης (JCVI) σημείωσε πως περίπου 90.000 έγκυες γυναίκες έχουν εμβολιαστεί στις ΗΠΑ, κυρίως με τα δύο αμερικανικά εμβόλια, χωρίς να έχουν εγερθεί ανησυχίες για την ασφάλειά τους.

«Βασιζόμενη σε αυτά τα στοιχεία, η JCVI συστήνει ότι είναι προτιμητέο για τις έγκυες γυναίκες στη Βρετανία να τους προσφερθούν τα εμβόλια Pfizer-BioNTech ή Moderna, όπου είναι διαθέσιμα», τονίζεται.

«Δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποδηλώνουν ότι άλλα εμβόλια δεν είναι ασφαλή για τις έγκυες, όμως χρειάζεται περισσότερη έρευνα».

Στις έγκυες είχε προηγουμένως συσταθεί στη Βρετανία να μην εμβολιαστούν, διότι δεν υπήρχαν επαρκείς πληροφορίες σχετικά με τις επιπτώσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ενθαρρύνω όλες τις έγκυες γυναίκες, όταν κληθούν να κάνουν το εμβόλιο, να παρουσιαστούν και να συζητήσουν τα οφέλη και τους κινδύνους του εμβολίου με μια πηγή εμπιστοσύνης όπως τον οικογενειακό γιατρό τους, τον γυναικολόγο ή τη μαία», είπε ο υπουργός Υγείας Ματ Χάνκοκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.