ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Rostec: Ετοιμάζεται να καταχωρίσει μονοδοσικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού μέχρι το 2022

Rostec: Ετοιμάζεται να καταχωρίσει μονοδοσικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού μέχρι το 2022

Η κρατική εταιρεία υψηλής τεχνολογίας Rostec ετοιμάζεται να καταχωρίσει το δικό της μονοδοσικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού μέχρι τις αρχές του 2022.

«Ναι, πρέπει να υπάρχουν πολλά εμβόλια. Ως προς το δικό μας, θα χρειάζεται μόνο μια δόση, αντί για δύο. Ευελπιστώ πως στα τέλη αυτού του έτους, ίσως αρχές του ερχόμενου, θα είμαστε σε θέση να καταχωρίσουμε το εμβόλιο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο μιλώντας στο δίκτυο Rossiya 1.

Σημειώνεται πως η Ρωσία έχει ήδη κατοχυρώσει τρία εμβόλια κατά της COVID-19, το Sputnik V, το EpiVacCorona και τον περασμένο Φεβρουάριο το CoviVac.

Υπενθυμίζεται πως η Ρωσία σκοπεύει και παράξει 88 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων κατά του κορονοϊού έως κα τον Ιούνιο του 2021, μεταξύ των οποίων και 83 εκατ. δόσεις του Sputnik V και 5,4 εκατ. δόσεις του EpiVacCorona.

Όπως άλλωστε είχε διαμηνύσει ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κατά την ετήσια ομιλία του προς το κοινοβούλιο την Τετάρτη, όπου παρουσίασε το εθνικό σχέδιο ανάκαμψης από την πανδημία, η ανάπτυξη ήδη τριών εμβολίων κατά της COVID-19 από τη Ρωσία καταδεικνύει τις ολοένα και μεγαλύτερες επιστημονικές δυνατότητες της χώρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.