
Και σε ποιον δεν αρέσει το πιτόγυρο και η γεύση που προσφέρει αυτό; Κάποιοι σίγουρα θα μπορούσαν να τρέφονται καθημερινά με αυτό. Ανασταλτικός παράγοντας είναι βέβαια οι θερμίδες που το συνοδεύουν.
Κι όμως υπάρχει τρόπος να τρως ακόμη και κάθε μέρα πιτόγυρο και να μην ανησυχείς για τις θερμίδες του. Αρκεί να το φτιάχνεις στο σπίτι μόνος σου για μεγαλύτερη σιγουριά.
Για να δεις τι πρέπει να κάνεις δες τι θερμίδες έχει το πρώτο πιτόγυρο και τι το δεύτερο που μπορείς να φτιάχνεις κάθε μέρα!
Σουβλάκι με λαδωμένη πίτα, γύρο, πατάτες και σος μαγιονέζας: Θερμίδες 540, πρωτεΐνη 28 γρ., λιπαρά 25 γρ., υδατάνθρακες 55 γραμμάρια
Σουβλάκι με αλάδωτη πίτα ολικής αλέσεως, καλαμάκι κοτόπουλο, ντομάτα, κρεμμύδι, σος γιαουρτιού/μουστάρδας: Θερμίδες 330, πρωτεΐνη 23 γρ., λιπαρά 9 γραμμάρια, υδατάνθρακες 40 γρ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ορλάντο Μπλούμ: Μεταμορφώθηκε για τη νέα του ταινία – Δεν θα τον αναγνωρίσετε
- Η σπαζοκεφαλιά που θα σου πάρει… το μυαλό: Μπορείτε να βρείτε πού κρύβεται το χαρτί υγείας; (φωτο)
- Υπόθεση Πάτρας: Χορηγήθηκε η κεταμίνη στην Τζωρτζίνα μέσω της γαστροστομίας; (φωτό)
- Telegram Community: Ένας ακόμη τρόπος για να μαθαίνεις πρώτος τα τελευταία νέα από το Pronews.gr

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.