ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τι ετοιμάζουν; – ΠΟΥ: «Τα εμβόλια δεν είναι αρκετά για τον κορωνοϊό – Πρέπει να ζούμε με απαγορεύσεις»!

Τι ετοιμάζουν; – ΠΟΥ: «Τα εμβόλια δεν είναι αρκετά για τον κορωνοϊό – Πρέπει να ζούμε  με απαγορεύσεις»!

Ξαφνικά ανακάλυψαν ότι το εμβόλια για τον κορωνοϊό δεν είναι αρκετά και ο κόσμος πρέπει να συνεχίσει να ζει με μάσκες, αποστάσεις και μέτρα προφύλαξης αόριστον!

Αυτό λέει ο ΠΟΥ, ο οποίος αφού «ξέπλυνε» πρώτα την Κίνα από τις ευθύνες της για τον ιό COVID-19 (συμπεριλαμβανομένων και των καταγγελιών ότι είναι τεχνητός), και προπαγάνδισε την χρήση των εμβολίων τώρα μας λέει πως τα εμβόλια δεν είναι αρκετά!

Ο Δρ. David Nabarro ο ειδικός σύμβουλος του ΠΟΥ για τον κορωνοϊό δήλωσε στο βρετανικό Sky News ότι ο εμβολιασμός δεν είναι αρκετός για να νικηθεί ο αόρατος εχθρός του κορωνοϊού και ότι ο κόσμος θα πρέπει να προσαρμόσει τη ζωή του όπως ήταν κατά την διάρκεια της πανδημίας επ΄ αόριστον!

Όπως είπε ο «ειδικός» από τον οποίο παίρνουν προφανώς γραμμή και οι ημεδαποί «ειδικοί», ότι αν και η ζωή πρέπει να συνεχιστεί το κοινό θα πρέπει να συνεχίσει να φορά μάσκες και να συμπεριφέρεται με προσοχή.

Ενόψει της άρσης των περισσότερων απαγορεύσεων στην Βρετανία στις 21 Ιουνίου ο Δρ. Nabarro δήλωσε:

«Το μέλλον της ανθρωπότητας θα απαιτήσει να προσαρμόσουμε τον τρόπο ζωής μας έτσι ώστε να δυσκολευτούμε να εξαπλωθεί αυτός ο ιός. Κατά κάποιον τρόπο ο ιός αυτός καιροφυλαχτεί και περιμένει να κτυπήσει ξανά.

Οπότε θέλω να πω στον καθένα να είναι πολύ πολύ προσεκτικοί. Ξέρουμε ότι ο ιός αλλάζει συνέχεια που σημαίνει ότι αν και ο εμβολιασμός είναι ένα υπέροχο, υπέροχο πράγμα(σ.σ.!) δεν θα είναι αρκετό. Πρέπει να συνεχίσουμε να ζούμε σαν ο κορωνοϊός να είναι συνέχεια παρόν», είπε ο σύμβουλος του ΠΟΥ.

Με άλλα λόγια επειδή ο «αόρατος εχθρός» καιροφυλαχτεί θα ζείτε με απαγορεύσεις για άγνωστο χρονικό διάστημα. Τα εμβόλια δεν είναι αρκετά.

Που οδηγούμαστε άραγε ή μάλλον που μας οδηγούν; Σε κοινωνίες τύπου «ζόμπι» όπου ο κόσμος θα ζει διαρκώς κάτω από το φόβο ενός ιού με συνεχείς απαγορεύσεις, κόσμος τον οποίο θα εμβολιάζουν συνέχεια;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/DavidLWindt/status/1402604138534481927

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.