ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ: Πέθανε 13χρονος μετά τη χορήγηση του εμβολίου της Pfizer – «Ήταν απολύτως υγιής»!

ΗΠΑ: Πέθανε 13χρονος μετά τη χορήγηση του εμβολίου της Pfizer – «Ήταν απολύτως  υγιής»!

Την τελευταία του πνοή, άφησε ένας έφηβος στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής λίγες ημέρες μετά από τη χορήγηση του εμβολίου της Pfizer.

Ο 13χρονος Jacob Clynick πέθανε στις 15 Ιουνίου στο Μίσιγκαν, τρεις μέρες μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης του εμβολίου, όπως ενημερώνει το Newsweek.

«Το CDC έχει ενημερωθεί για τον 13χρονο από το Μίσιγκαν που πέθανε μετά τον εμβολιασμό του. Αυτή η περίπτωση είναι υπό εξέταση και έως να ολοκληρωθεί η έρευνα είναι πρόωρο να γίνει λόγος για συγκεκριμένη αιτία θανάτου» είπε η Martha Sharan, επικεφαλής δημοσίων σχέσεων του CDC.

Η θεία του ανηλίκου επεσήμανε πως ήταν απολύτως υγιής και δεν είχε κανένα υποκείμενο νόσημα. Η ίδια είπε, ακόμη, πως είχε εμφανίσει πυρετό και ατονία.

Στις 15 Ιουνίου το παιδί είχε πόνο στο στομάχι, αλλά αυτός δεν ήταν ήπιος και δεν προκάλεσε ιδιαίτερη ανησυχία.

Την ίδια ημέρα έπεσε για ύπνο και δεν ξύπνησε ποτέ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.