ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σοβαρή καταγγελία: «Ο 13χρονος ανιψιός μου πέθανε 3 μέρες μετά τον εμβολιασμό του με Pfizer» (βίντεο)

Σοβαρή καταγγελία: «Ο 13χρονος ανιψιός μου πέθανε 3 μέρες μετά τον εμβολιασμό του με Pfizer» (βίντεο)

Σοβαρή καταγγελία έκανε μία γυναίκα από τις ΗΠΑ την Κυριακή, καθώς υποστήριξε πως ο 13χρονος ανιψιός της πέθανε τρεις ημέρες μετά τον εμβολιασμό του με τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer.

Μία καταγγελία που έρχεται την ώρα που διεξάγεται έρευνα για τις τα περιστατικά μυοκαρδίτιδας τα οποία έχουν σημειωθεί μετά τον εμβολιασμό με mRNA εμβόλια και όπως όλα δείχνουν αφορούν κυρίως νέους.

«Τα αρχικά αποτελέσματα της αυτοψίας (που έγινε την Παρασκευή) ήταν ότι η καρδιά του είχε μεγαλώσει και υπήρχε κάποιο υγρό που την περιέβαλε. Δεν είχε γνωστά προβλήματα υγείας. Δεν έπαιρνε φάρμακα», έγραψε η Tami Burages, με μια φωτογραφία που δείχνει προφανώς την κάρτα εγγραφής εμβολιασμού Covid-19 του ανιψιού της.

Η κάρτα έδειξε ότι το παιδί, ο Jacob Clynick – γεννημένος το 2007 – έλαβε την δεύτερη δόση του στις 13 Ιουνίου τρεις εβδομάδες μετά την πρώτη.

Η Burages είπε ότι είναι υπέρ των εμβολίων και γνωρίζει ότι τα εμβόλια είναι «σε γενικές γραμμές ασφαλή». Είπε επίσης ότι είχε εμβολιάσει τον «δικό της 14χρονο γιο της μόλις ήταν διαθέσιμο το σκεύασμα». Αλλά πρόσθεσε ότι ο ανιψιός της πέθανε και ότι τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) «πρέπει να το διερευνήσουν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.