ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Συνελήφθη 30χρονος Έλληνας με 100 κιλά χασίς στα Τρίκαλα

Συνελήφθη 30χρονος Έλληνας με 100 κιλά χασίς στα Τρίκαλα

Ο 30χρονος που είχε στην κατοχή του πάνω απο 100 κιλά χασίς στην αρχή προσπάθησε να διαφύγει όμως τελικά συνελήφθη λίγο αργότερα…

Περιπέτεια έζησαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στα Τρίκαλα, όταν έκαναν σήμα σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο να σταματήσει για να το ελέγξουν. Ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και τον καταδίωξαν για ώρα, καθώς προσπάθησε να διαφύγει με επικίνδυνους ελιγμούς μέσα στους δρόμους της πόλης, ώσπου εγκατέλειψε το φορτωμένο με ναρκωτικά όχημα!

Μετά από έρευνες, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον 30χρονο Έλληνα λίγη ώρα αργότερα σε κοντινό σημείο και να του φορέσουν χειροπέδες. Στο αυτοκίνητο, που ανήκε σε εταιρεία ενοικίασης και κατασχέθηκε, βρέθηκαν 77 συσκευασίες με αποξηραμένη κάνναβη συνολικού βάρους 102 κιλών και 328 γραμμαρίων ενώ και ο μεταφορέας είχε πάνω του μία συσκευασία με κάνναβη βάρους 7,3 γραμμαρίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αποδείχθηκε, ο 30χρονος ήταν έτοιμος για όλα, καθώς μέσα στο αυτοκίνητο κατασχέθηκαν ακόμη ένα πολεμικό τυφέκιο με 14 φυσίγγια στον γεμιστήρα και ένα πιστόλι με έξι φυσίγγια! Τα όπλα εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση για να διαπιστωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί και πού, ενώ ο δράστης παρελήφθη από την Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση πριν οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων με κατηγορίες για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.