ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Τι έρχεται στο Αιγαίο – Πεζοναύτες: «Το F-35B σκοτώνει τα πάντα όπως ένας Βελοσιράπτορας»

Τι έρχεται στο Αιγαίο – Πεζοναύτες: «Το F-35B σκοτώνει τα πάντα όπως ένας Βελοσιράπτορας»

Ενθουσιασμένοι φαίνονται οι Αμερικανοί Πεζοναύτες από την απόδοση του stealth μαχητικού 5ης γενιάς F-35B.

Παρά το γεγονός ότι το αεροσκάφος διαθέτει ακόμη το ενδιάμεσο λογισμικό στις ασκήσεις που έχει πραγματοποιήσει έχει αποδώσει εκπληκτικά, όπως λένε.

Ο αντιστράτηγος Jon Davis υποδιοικητής της Αεροπορίας των Πεζοναυτών περιέγραψε πως το F-35B πέτυχε όλους τους στόχους σε άσκηση που πραγματοποιήθηκε από την Μοίρα αξιολόγησης τακτικής στη Γιούμα της Αριζόνα.

«Εκεί όπου, όπως αναμενόταν, τα μισά από τα 30 μαχητικά που μετείχαν στην άσκηση AV-8B Harrier II, F/A-18C και EA-6B δεν μπόρεσαν να περάσουν σε σενάρια αντιμετώπισης υψηλού κινδύνου αεράμυνας το F-35B κατάφερε προσβολή όλων των στόχων με πλήρη ατιμωρησία.

Το f-35B με ποσοστό επιτυχίας 24 προς 0 απώλειες “σκότωσε” όλους τους στόχους που του είχαν ανατεθεί.

Ήταν σαν την ταινία Jurassic Park βλέποντας ένα Βελοσιράπτορα να σκοτώνει τα πάντα», είπε ο Davis.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.