ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Απορρίφθηκε το τελεσίγραφο Μπάιντεν από το Τέξας: «Δεν υποχωρούμε – Δεν θα περάσουν οι παράνομοι στο έδαφός μας»

Έφτασε το μεγάλο κομβόι με εφόδια και προσωπικό στα σύνορα

Απορρίφθηκε το τελεσίγραφο Μπάιντεν από το Τέξας: «Δεν υποχωρούμε – Δεν θα περάσουν οι παράνομοι στο έδαφός μας»

Σε συγκλονιστικό διάγγελμα όχι μόνο προς τον λαό του Τέξας, αλλά ευρύτερα προς τον αμερικανικό λαό, προχώρησε ο κυβερνήτης του Τέξας Γκρεγκ Άμποτ απορρίπτοντας το τελεσίγραφο του προέδρου Τ.Μπάιντεν για απόσυρση των οχυρωματικών έργων απαγόρευσης εισόδου παράνομων μεταναστών στις ΗΠΑ, μέσω του Τέξας.

Στο διάγγελμα σημειώνει ότι

«Οι Αμερικανοί θέλουν και δικαιούνται να έχουν ασφαλή σύνορα. Ο Τ.Μπάιντεν αρνείται να κάνει την δουλειά του που είναι να τηρεί το νόμο.

Το Τέξας δεν πρόκειται να υποχωρήσει.

Θα συνεχίσουμε να δρούμε για να ασφαλίσουμε να σύνορά μας και να κάνουμε τους Τεξανούς και τους Αμερικανούς ασφαλείς».

Oι στρατιωτικές δυνάμεις που έχουν στείλει οι 25 Πολιτείες έχουν απλωθεί σε ολόκληρη την παραμεθόριο γραμμή του Τέξας με το Μεξικό.

Πριν λίγο έφτασε και το μεγάλο κομβόι που στέλνουν οι Πολιτείες, με εφόδια και προσωπικό στα σύνορα:

Ο πρώην υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ Τεντ Κρουζ, δήλωσε ότι στηρίζει πλήρως την Πολιτεία στον αγώνα της κατά του Τ.Μπάιντεν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.