ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Συνελήφθη 24χρονος που είχε ληστέψει σχολεία στο Βόλο

Συνελήφθη 24χρονος που είχε ληστέψει σχολεία στο Βόλο

Ο δράστης των διαρρήξεων σε οκτώ σχολεία του Βόλου, στο χρονικό διάστημα από τις 9 Νοεμβρίου έως τις 17 Δεκεμβρίου του 2012, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι ένας νεαρός 24 ετών.

Εις βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες κλοπές, ενώ επιπλέον σχηματίστηκε δικογραφία εναντίον μιας υπηκόου Ρουμανίας, ηλικίας 22 ετών, για το αδίκημα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο νεαρός αφαίρεσε από τα σχολικά συγκροτήματα ηλεκτρονικό εξοπλισμό, άγνωστης μέχρι στιγμής χρηματικής αξίας, ενώ σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι της 22χρονης βρέθηκε και κατασχέθηκε μεγάλο μέρος του αφαιρεθέντος εξοπλισμού, το οποίο αποδόθηκε στους διευθυντές των σχολείων.

Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται, προκριμένου να διαπιστωθεί τυχόν συμμετοχή των δραστών και σε άλλα παρόμοια αδικήματα, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.