ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Δείτε την ανάρτηση της πρώην συντρόφου του τράπερ Ricta που προφυλακίστηκε για ξυλοδαρμό φοιτητή

Υποστηρίζει πως o 23χρονος δεν οδηγήθηκε στο νοσοκομείο από χτύπημα του τράπερ αλλά από του φίλου του

Θεσσαλονίκη: Δείτε την ανάρτηση της πρώην συντρόφου του τράπερ Ricta που προφυλακίστηκε για ξυλοδαρμό φοιτητή

Η infuencer «Modern Cinderella» προχώρησε σε μία ανάρτηση στο Instagram για τον γνωστό τράπερ Ricta που προφυλακίστηκε για τον άγριο ξυλοδαρμό 23χρονου στην Θεσσαλονίκη.

Η influencer είναι πρώην σύντροφος του τράπερ, στο story της αναφέρει πως o 23χρονος από την Θεσσαλονίκη δεν οδηγήθηκε στο νοσοκομείο από χτύπημα του τράπερ αλλά από του φίλου του.

Όπως λέει, τόσο ο τράπερ όσο και η ίδια εύχονται ο 23χρονος να γίνει καλά, ενώ τονίζει πως και οι φίλοι του θύματος έχουν πει πως ο φίλος του τράπερ ήταν αυτός που τον έστειλε στο νοσοκομείο.

Υποστηρίζει πως ο τράπερ έχει στοχοποιηθεί επειδή είναι γνωστός, λέγοντας πως δεν θυμάται τέτοια στοχοποίηση ξανά, ακόμα και σε άτομα που έχουν κάνει πολύ περισσότερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται πως ο τράπερ έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.