ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Οι Σκοπιανοί διασύρουν την Ελλάδα μέχρι και στην…Κίνα : «Ποτέ Βόρεια – Μόνο Μακεδονία» (βίντεο)

Οι Σκοπιανοί διασύρουν την Ελλάδα μέχρι και στην…Κίνα : «Ποτέ Βόρεια – Μόνο Μακεδονία» (βίντεο)

Οι Σλάβοι των Σκοπίων καταπατούν την συμφωνία των Πρεσπών όπου σταθούν και όπου βρεθούν, επιβεβαιώνοντας συνεχώς την αντίληψη πως αυτή η διακρατική συμφωνία είναι περισσότερο μία συμφωνία Ζάεφ-Τσίπρα, η οποία θα καταπατηθεί από τα Σκόπια με την πρώτη αλλαγή κυβέρνησης.

Μάλιστα, έχει δημιουργηθεί και ένα ‘κίνημα’ το ‘Νίκογκας Σέβερνα’ [ Ποτέ Βόρεια], το οποίο το βλέπουμε στους ποδοσφαιρικούς αγώνες σε πανό, το δήλωσε, όμως και ο αρχηγός της ομάδας Χάντμπολ που γύρισε από την Ευρώπη ως κυπελλούχος. Τώρα το νέο ”χτύπημα” ήρθε από την …Κίνα.

Γράφει, σήμερα, το σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων:

«Ο Ντράγκαν Μιτάσεφ από το Στιπ, ο οποίος εδώ και 15 χρόνια ζει στην Κίνα, είναι υποστηρικτής της «Μακεδονίας» και κατέστρεψε το πρόθεμα «Βόρεια».

Ο Μιτάσεφ βρίσκεται σήμερα στην κινεζική πόλη Νίνγκμπο, όπου εκπροσωπεί τη «Μακεδονία» στην πρωτοβουλία «One Belt Road» και είναι επικεφαλής των πρωτοβουλιών μας.

Ενοχλήθηκε από το πρόθεμα Βόρεια όταν το διάβασε και αμέσως πήγε και κατέβασε το ‘North’/ ΄Βόρεια’, όπως σημειώνει το δημοσίευμα.

Το συγκεκριμένο βίντεο έχει πάρει αρκετές χιλιάδες views μέσα σε μόνο λίγες ώρες.

Μπορεί αυτή να είναι μία μεμονομένη κίνηση ενός πολίτη αλλά η προβολή που πήρε και οι αντιδράσεις των Σκοπιανών δείχνουν πως όταν αλλάξει η κυβέρνηση των Σκοπίων κι εκλεγούν οι εθνικιστές, η χώρα μας θα περάσει πολύ δύσκολα και σε κυβερνητικό πλέον επίπεδο όπου θα κλιθεί να αντιμετωπίσει προκλήσεις, καπήλευση της ιστορίας της και απειλές για ”Μακεδονική Μειονότητα”, χωρίς να έχει πλέον το όπλο του ”βέτο” αλλά και χωρίς να μπορεί να υπερασπιστεί το δίκιο της το οποίο παρέδωσε απλόχερα με την υπογραφή Τσίπρα-Κοτζιά στις Πρέσπες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.