ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Νέα επιτυχία της τουρκικής OTOKAR

Νέα επιτυχία της τουρκικής OTOKAR

Η τουρκική OTOKAR κέρδισε συμβόλαιο αξίας $43,2 εκ. από μη κατονομαζόμενη χώρα και για μη κατονομαζόμενο αριθμό οχημάτων. Πιθανότατα όμως πρόκειται για παραγγελία από την Τουρκία.

Η τουρκική OTOKAR κέρδισε συμβόλαιο αξίας $43,2 εκ. από μη κατονομαζόμενη χώρα και για μη κατονομαζόμενο αριθμό οχημάτων. Πιθανότατα όμως πρόκειται για παραγγελία από την Τουρκία.

Πιο συγκεκριμένα το συμβόλαιο αφορά το τροχοφόρο τεθωρακισμένο COBRA με ορίζοντα παράδοσης το 2009.

Υπενθυμίζεται πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα ανάπτυξης ξεκίνησε το 1997 και το όχημα χρησιμοποιείται ευρύτατα από τις τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις (περίπου 100 οχήματα υπηρετούν με τον Στρατό ενώ γύρω στα 200 χρησιμοποιούνται από την Στρατοχωροφυλακή). Συνολικά εκτιμάται πως θα αποκτηθούν περίπου 1000 οχήματα.

Ενδιαφέρον είναι να σημειωθεί πως περίπου 100 οχήματα υπηρετούσαν με τον Στρατό της Γεωργίας τα οποία και χρησιμοποιήθηκαν κατά τις επιχειρήσεις του περασμένου Αυγούστου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα ήταν αρκετά ενδιαφέρον να αποδεσμεύονταν στοιχεία για τις απώλειες που υπέστησαν και την γενικότερη απόδοσή τους κατά τις σύντομες εχθροπραξίες. Το κατά πόσο μπόρεσαν να προστατεύσουν το προσωπικό του γεωργιανού Στρατού κατά την διάρκεια του άτυχου αυτού για την Τιφλίδα πολέμου είναι ένα ερώτημα το οποίο θα ήταν και ενδεικτικό για την αξία τους σε μία γενικευμένη συμβατική επιχείρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.