ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά στο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά στο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Πολύ κρίσιμη είναι η σημερινή ημέρα για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Αλαφούζος, υπέβαλε χθες την παραίτησή του κι αν εμμείνει σε αυτή την απόφαση, τότε το μέλλον της ιστορικής αθηναϊκής ομάδας είναι τουλάχιστον δυσοίωνο, αφού τα χρέη είναι πολλά, ενώ ο φετινός αποκλεισμός από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με το ανάλογο οικονομικό κόστος, κάνει την σημερινή συνάντηση ακόμα πιο κρίσιμη και οριακή. Το πλέον αρνητικό στην όλη υπόθεση είναι πως κανένας επιφανής Παναθηναϊκός, δεν φαίνεται να βγαίνει μπροστά να βοηθήσει τον Αλαφούζο οικονομικά κι όπως κατανοεί ο καθένας, αν αποχωρήσει ο νυν μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, τότε οι «πράσινοι» ίσως διαβούν το μονοπάτι της πτώχευσης. Στο αισιόδοξο σενάριο παραμονής του Αλαφούζου, οι συνθήκες στα ενδότερα της ομάδας θ’αλλάξουν, αλλά το πιο σημαντικό είναι τι μέτρα θα λάβει για την καταπολέμηση της βίας, μιλώντας με τους οργανωμένους οπαδούς του τριφυλλιού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.