ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καταργούνται τα «χαράτσια» στην ελληνική πυγμαχία: Τι αλλάζει υπό την διοίκηση του Χάρη Μαριόλη

Καταργούνται τα «χαράτσια» στην ελληνική πυγμαχία: Τι αλλάζει υπό την διοίκηση του Χάρη Μαριόλη

Στην σελίδα της στο Facebook η ‎Ελληνική Αναγέννηση Πυγμαχίας‎ ανακοίνωσε πως μόλις αναλάβει την διοίκηση της Ομοσπονδίας πυγμαχίας ο πρόεδρός της Χάρης Μαριόλης θα καταργηθεί εντελώς η ετήσια συνδρομή των σωματείων και οι πληρωμές των αθλητών για να συμμετέχουν σε αγώνες!

«Ο πρόεδρος της Αναγέννησης πυγμαχιας κύριος Χαρης Μαριολης ανακοινώνει ότι μόλις αναλάβει την διοικηση της Ομοσπονδίας πυγμαχιας καταργείται τελείως η ετήσια συνδρομή για τα σωματεία όπως και η κάθε πληρωμή των αθλητών για να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε διοργανωση πυγμαχιας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δουλειά της διοικησης είναι να βρίσκεται κοντά στους αθλητες να μην τους επιβαρύνει οικονομικά και να βρίσκει λύσεις για όλα τα οικονομικά θέματα για να μπορέσουν οι σύλλογοι και οι αθλητες σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας να αφοσιωθούν ώστε να παράγουν σωστό αθλητισμο και πρωταθλητισμό !!!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.