ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Champions League: Φινάλε με «πεντάρα» για τη Ρεάλ – Πανηγυρική πρόκριση της Λειψίας στους «16»

Κορυφή για τη Ρεάλ, στη δεύτερη θέση η Λειψία

Champions League: Φινάλε με «πεντάρα» για τη Ρεάλ – Πανηγυρική πρόκριση της Λειψίας στους «16»

Η Ρεάλ διέλυσε με 5-1 τη Σέλτικ και εξασφάλισε την πρωτιά στον έκτο όμιλο του Champions League, με τη Λειψία να προκρίνεται ως δεύτερη μετά το εντυπωσιακό 4-0 επί της Σαχτάρ.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης επικράτησε με 5-1 της Σέλτικ στη Μαδρίτη και θα περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της στη φάση των “16” την Δευτέρα στην κλήρωση.

Η Ρεάλ ολοκλήρωσε με 13β στον όμιλο και άφησε στη 2η θέση την Λειψία με 12β.

Η Ρεάλ πήρε προβάδισμα από νωρίς χάρις στα εύστοχα πέναλτι των Μόντριτς (35ο γκολ στο Champions League) και Ροντρίγο, είδε τον Κουρτουά να αποκρούει το πέναλτι του Γιουράνοβιτς στο 35′ κι έφτασε σε άλλα τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο με σκόρερ τους Ασένσιο, Βινίσιους και Βαλβέρδε.

Η Σέλτικ το μόνο που κατάφερε ήταν να σημειώσει το γκολ της… τιμής στο 84′ με φάουλ του Ζότα. Ο Γιώργος Γιακουμάκης πέρασε ως αλλαγή στο 63′ στη θέση του Φουρουχάσι.

Στη Βαρσοβία, η Λειψία αν και… βολευόταν με την ισοπαλία, επέβαλλε απ’ την αρχή το ρυθμό της και δεν επέτρεψε στην Σαχτάρ να αμφισβητήσει ούτε για ένα λεπτό το “εισιτήριο” για τους “16” του Champions League.

Ο Ενκουκού στο 10′ έβαλε μπροστά στο σκορ τους “ταύρους” οι οποίοι αν κι έχασαν με τραυματισμό τον Τίμο Βέρνερ, συνεχισαν να είναι φουλ επιθετικοί κι έφτασαν στο εμφατικό 4-0, χάρις στα γκολ των Σίλβα, Σομποζλάι και Όλμο, με τον τελευταίο να σκοράρει στο 68′, δευτερόλεπτα αφού είχε περάσει ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Σαχτάρ έμεινε στην 3η θέση και θα αγωνιστεί στα play off του Europa League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.