ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Champions League: Η Μπάγερν έκανε το 6×6 – Στους «16» Τότεναμ και Άιντραχτ

Δείτε όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς

Champions League: Η Μπάγερν έκανε το 6×6 – Στους «16» Τότεναμ και Άιντραχτ

Η Μπάγερν νίκησε στο Μόναχο την Ιντερ με 2-0 και ολοκλήρωσε με 6X6 τη φάση των ομίλων, ενώ η Μπαρτσελόνα επικράτησε στην Τσεχία της Βικτόρια Πλζεν με 4-2 και αποχαιρέτησε με νίκη το φετινό Champions League. Στους «16» πέρασαν Τότεναμ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ασταμάτητη η Μπάγερν Μονάχου, με τους Βαυαρούς να κερδίζουν στην «Allianz Arena» την Ιντερ με 2-0 και να ολοκληρώνουν με 6X6 τη φάση των ομίλων του Champions League.

Οι Γερμανοί φυσικά με 18 πόντους πέρασαν ως πρώτοι στους «16» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, με τους Ιταλούς να ακολουθούν ως δεύτεροι με 10.

Στην τρίτη θέση και στο Europa League η Μπαρτσελόνα με 7 πόντους, με τους Καταλανούς να κερδίζουν στην Τσεχία την Βικτόρια Πλζέν με 4-2 και να αποχαιρετούν με νίκη το φετινό Champions League. Τελευταίοι χωρίς πόντο και μοιραία εκτός Ευρώπης οι Τσέχοι.

Στον 4ο Όμιλο, ο οποίος ήταν ο μόνος ανοικτός σε όλα τα σενάρια, το θρίλερ συνεχίστηκε μέχρι και τα τελευταία δευτερόλεπτα, όταν η Τότεναμ έκανε στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων το 1-2 στην έδρα της Μαρσέιγ, επικράτησε με το ίδιο σκορ που λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε «γράψει» η Άιντραχτ Φρανκφούρτης κόντρα στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και έτσι πήρε την πρωτιά του γκρουπ μαζί με την πρόκριση.

Η γερμανική ομάδα ακολούθησε τους Λονδρέζους στους «16», όντας όμως στη δεύτερη θέση του γκρουπ, οι Πορτογάλοι θα συνεχίσουν στο Europa League, ενώ οι Μασσαλοί δεν θα συνεχίσουν στην Ευρώπη (ούτε στο Europa league).

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της Τρίτης (1/11) και η τελική βαθμολογία των 4 ομίλων

1ος Όμιλος

Λίβερπουλ – Νάπολι 1-0
Ρέιντζερς – Άγιαξ 1-3

Η Βαθμολογία (σε 6 αγώνες)

Νάπολι 15
Λίβερπουλ 15
Άγιαξ 6
Ρέιντζερς 0

2ος Όμιλος

Πόρτο-Ατλέτικο Μαδρίτης 2-1
Μπάγερ Λεβερκούζεν-Μπριζ 0-0

Η Βαθμολογία (σε 6 αγώνες)

Πόρτο 12
Κλαμπ Μπριζ 10
Μπάγερ Λεβερκούζεν 5
Ατλέτικο Μαδρίτης 5

3ος Όμιλος

Μπάγερν Μονάχου – Ίντερ 2-0
Βικτόρια Πλζεν – Μπαρτσελόνα 2-4

Η βαθμολογία (σε 6 αγώνες)

Μπάγερν Μονάχου 18
Ίντερ 10
Μπαρτσελόνα 7
Βικτόρια Πλζεν 0

4ος Όμιλος

Σπόρτινγκ Λισαβόνας -Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-2
Μαρσέιγ – Τότεναμ 1-2

Η βαθμολογία (σε 4 αγώνες)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τότεναμ 11
Αϊντραχτ Φρανκφούρτης 10
Σπόρτινγκ Λισαβόνας 7
Μαρσέιγ 6

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.