ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ο Μπολτ έρχεται στην Ευρώπη; Από αυτή την ομάδα έχει πρόταση για να παίξει ποδόσφαιρο

Ο Μπολτ έρχεται στην Ευρώπη; Από αυτή την ομάδα έχει πρόταση για να παίξει ποδόσφαιρο

Πρόταση για συμβόλαιο δύο ετών από την ομάδα της Μάλτας, Βαλέτα, έχει δεχθεί ο Γιουσέιν Μπολτ, σύμφωνα με νέες αναφορές του ESPN.

Η πρωταθλήτρια Μάλτας, δήλωσε ότι ελπίζει να εξασφαλίσει σύντομα την υπογραφή του οκτώ φορές χρυσού Ολυμπιονίκη, για να συμμετάσχει στο στο Super Cup της χώρας, στις 13 Δεκεμβρίου εναντίον της Μπαλζάν.

«Ένας πρωταθλητής είναι πάντα ευπρόσδεκτος και στην Βαλέτα πιστεύουμε ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο», ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος και διευθύνων σύμβουλος της ομάδας Γκαστόν Σλίμεν. Ο μάνατζερ του Μπολτ, Τόνι Ράιλις, είχε επίσης επιβεβαιώσει την προσέγγιση, είπε η ESPN.

Ο Μπολτ σημείωσε δύο γκολ για τους Κόαστ Μάρινερς σε ένα φιλικό αγώνα την Παρασκευή, αλλά δεν του προσφέρθηκε επαγγελματικό συμβόλαιο από την ομάδα της Αυστραλίας.

Ο 32χρονος Τζαμαϊκανός έχει επανειλημμένα εκφράσει την ελπίδα του να κερδίσει ένα επαγγελματικό συμβόλαιο, με το πρωτάθλημα Αυστραλίας της A-League να ξεκινά αυτό το Σαββατοκύριακο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως σημειώνουν δημοσιεύματα στην Αυστραλία, ο Μπολτ παρουσίασε σημάδια βελτίωσης και καλύτερη φυσική κατάσταση στην νίκη (4-0) των Μάρινερς με μια ερασιτεχνική ομάδα την Παρασκευή, αλλά μάλλον η συνολική του εικόνα έδειξε ότι ήταν εκτός του επιπέδου να είναι σε θέση να αγωνιστεί στην κορυφαία κατηγορία της Αυστραλίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.