ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γαλλία: Οριστικό «λουκέτο» στα πρωταθλήματα βάζει η γαλλική ομοσπονδία

Γαλλία: Οριστικό «λουκέτο» στα πρωταθλήματα βάζει η γαλλική ομοσπονδία

Οριστικό «λουκέτο» στα γαλλικά πρωταθλήματα βάζει η γαλλική ομοσπονδία.

Οριστικά αναμένεται να διακοπεί η ποδοσφαιρική σεζόν στη Γαλλία με την κυβέρνηση να πρόκειται να ανακοινώσει άμεσα τον τέλος της χρονιάς σε Ligue 1 και 2 και η Ομοσπονδία θα αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι με την κατάταξη.

Μετά την Ολλανδία, όπου έγινε το πρώτο μεγάλο πρωτάθλημα της Ευρώπης που ανακοίνωσε την οριστική του διακοπή δίχως πρωταθλητές και υποβιβασμένους, η Γαλλία αναμένεται να γίνει μέρος της ίδιας… λίστας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από έγκυρα γαλλικά ΜΜΕ οι ομάδες ήθελαν να επιστρέψουν στις προπονήσεις τον Μάιο και η πρώτη σέντρα να γίνει τον Ιούνιο. Ο πρωθυπουργός, Εντουάρ Φιλίπ είχε όμως αντίθετη άποψη θεωρώντας ότι το ποδόσφαιρο δεν αποτελεί προτεραιότητα στη διαχείριση της κρίσης του κορωνοϊού. Αναμένεται επίσης να επεκτείνει την απαγόρευση όλων των αθλητικών εκδηλώσεων μέχρι τις 31 Αυγούστου, ακόμα και χωρίς θεατές.

Τι γίνεται με θέσεις, πρωταθλητή και υποβιβασμούς

Η γενική συνέλευση της ομοσπονδίας πρόκειται να συνεδριάσει τον Μάιο για να αποφανθεί για την κατάταξη, τον πρωταθλητή, τις ανόδους και τους υποβιβασμούς. Η βαθμολογία όπως διαμορφώθηκε μέχρι και τις 8 Μαρτίου έχει πρώτη την Παρί Σεν Ζερμέν και δεύτερη τη Μαρσέιγ με δώδεκα βαθμούς διαφορά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά πάσα πιθανότητα, η τρίτη Ρεν (ένα βαθμό πανω από τη Λιλ) θα βγει στο Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της. Η πιθανή επιστροφή στα γήπεδα για τη νέα χρονιά αναμένεται στα μέσα με τέλη Αυγούστου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.