ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ολυμπιακός: Ανέτοιμος κόντρα στη Βιλερμπάν – Ήττα με 74-57

Ολυμπιακός: Ανέτοιμος κόντρα στη Βιλερμπάν – Ήττα με 74-57

Ανέτοιμος και άστοχος ο Ολυμπιακός κόντρα στη Βιλερμπάν, στο τουρνουά της Βαλένθια. Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν με 74-57.

Αρνητικό τεστ! Στο πρώτο του τηλεοπτικό ο Ολυμπιακός έδειξε πως θέλει ακόμα… πολύ δουλειά. Οι “ερυθρόλευκοι” ηττήθηκαν εύκολα από τη Βιλερμπάν με 74-57 σε φιλικό προετοιμασίας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν είχε στη διάθεσή του τον Λιβιό Ζαν-Σαρλ (έχει ένα τράβηγμα στον αριστερό δικέφαλο), ενώ στην Αθήνα έχουν μείνει οι Αλέξανδρος Νικολαΐδης και Βασίλης Χρηστίδης που έχουν υποχρεώσεις με τον Ολυμπιακό Β’ στο Κύπελλο.

Πέρα από το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα, που είχε ενέργεια και αγωνιστική προσήλωση, οι Πειραιώτες έχασαν τον έλεγχο του αγώνα και ηττήθηκαν. Αν και στα ριμπάουν δεν πήγε… άσχημα, ο Ολυμπιακός έδειξε πως θέλει ακόμα δουλειά στην επίθεση και αυτό φάνηκε από τις κακές επιλογές αλλά και την αστοχία σε πολλά ελεύθερα σουτ (1/14 τρίποντα και 22/40 δίποντα).

Πρώτοι σκόρερ για τους «ερυθρόλευκους» οι… ψηλοί του, Έλις και Μάρτιν με 12 και 10 πόντους αντίστοιχα, ενώ ο δεύτερος είχε και δέκα ριμπάουντ. Ο Κώστας Σλούκας είχε 8 πόντους με 5 ασίστ, σε ένα παιχνίδι που ο Ολυμπιακός έκανε 15 λάθη.

Κορυφαίοι για την Βιλερμπάν οι Φρίμαν (14π.) και Κόουλ (12), πολύ καλή δουλειά και για τον Φολ με 12 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 14-12, 32-25, 55-45, 74-57.

Βιλερμπάν (Πάρκερ): Φρίμαν 14 (4), Καουντί 9 (3), Λακόμπ, Ντιό 7, Φολ 12, Νουά 3 (1), Χέιζ, Λάιτι 11 (3), Γιαμπουσέλε 4, Κόουλ 12 (1), Στρέιζελ 2.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Χάρισον 2, Χαραλαμπόπουλος, Σπανούλης 5, Σλούκας 8, ΜακΚίσικ 8 (1), Μάρτιν 10, Βεζένκοφ 6, Πρίντεζης 6, Παπανικολάου, Τζένκινς, Έλις 12.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.