ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Κόμπι Μπράιαντ: Ανάγκασε τον πιλότο να πετάξει το μοιραίο ελικόπτερο;

Κόμπι Μπράιαντ: Ανάγκασε τον πιλότο να πετάξει το μοιραίο ελικόπτερο;

Τον Φεβρουάριο η Βανέσσα Μπράιαντ, σύζυγος του Κόμπι, κατέθεσε μήνυση εναντίον της εταιρίας Island Express, στην οποία ανήκε το ελικόπτερο.

Στη μήνυση της η χήρα του Κόμπι κατηγορούσε την εταιρία ότι επέτρεψε να πραγματοποιηθεί η πτήση παρά τις κάκιστες καιρικές συνθήκες, που οδήγησαν εν τέλει στη λανθασμένη εκτίμηση και στις λάθος αποφάσεις τον πιλότο με τραγικό αποτέλεσμα την πτώση του ελικοπτέρου (το οποίο φέρεται να μην ήταν πιστοποιημένο για να πετάξει με τέτοιο καιρό).

Ωστόσο πραγματικό σοκ προκαλεί η απάντηση της εταιρίας στους ισχυρισμούς της οικογένειας Μπράϊαντ.

Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα TMZ.com (ήταν η πρώτη που μετέδωσε την τραγική είδηση) ο δικηγόρος της Island Express αναφέρει στην απάντηση του ότι: «… οι όποιες ζημιές, προκλήθηκαν άμεσα από την αμέλεια ή υπαιτιότητα των επιβατών, συμπεριλαμβανομένης και της γνώσης τους με τους σχετικούς κινδύνους της συγκεκριμένης πτήσης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο TMZ αναρρωτιούνται ποια ευθύνη μπορεί να είχαν οι επιβάτες ή τι ακριβώς αμέλησαν να κάνουν, ωστόσο είναι ξεκάθαρο ότι η η προσεκτικά διατυπωμένη νομική απάντηση δείχνει πως η εταιρία στη δίκη θα ισχυριστεί ότι ο πιλότος πιέστηκε για να γίνει η πτήση από τον Κόμπι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.