ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Audi Premium Mobility: Κορυφαίες premium υπηρεσίες από την Audi

Audi Premium Mobility: Κορυφαίες premium υπηρεσίες από την Audi

Με το Audi Premium Mobility, η Kosmocar-Audi παρουσιάζει ένα νέο σύνολο υπηρεσιών υψηλής αξίας για τον πελάτη, με στόχο να κάνει την αγορά ενός νέου Audi πιο εύκολη και την εμπειρία απόκτησης και χρήσης του ακόμα πιο ξεχωριστή, πιο premium. Η κίνηση αυτή έρχεται να υπογραμμίσει τη φιλοσοφία της Audi, ότι ένα καινοτόμο, εξαίρετης ποιότητας και κορυφαίας τεχνολογίας αυτοκίνητο πρέπει να πλαισιώνεται με εξίσου ξεχωριστές υπηρεσίες.

Πλέον, ο πελάτης Audi μπορεί να αγοράσει το νέο του αυτοκίνητο με επιτόκιο 0%, μέσα από το άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα με το κύρος και την αξιοπιστία της Audi Financial Services, της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής τράπεζας στο χώρο του αυτοκινήτου.

Παράλληλα, για το νέο αυτοκίνητο παρέχεται service διάρκειας 4 ετών καθώς και 5 χρόνια εγγύηση. Αναμφισβήτητα, η χρηματοδότηση, το service και η διάρκεια της εγγύησης αποτελούν τρία σημεία ιδιαίτερης βαρύτητας στην απόφαση του υποφήφιου πελάτη και το Audi Premium Mobility προσφέρει την ιδανική λύση!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πρόγραμμα Audi Premium Mobility αφορά τα μοντέλα A1, A3, A4, A5, A6, Q2, Q3 και Q5 και ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα http://www.audi.gr/gr/web/el/premium-mobility/financial-services.html# ή να απευθυνθούν στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.