Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Ποια ευρωπαϊκή χώρα στοχεύει σε 7 εκατομμύρια φορτιστές έως το 2030;

Η Γαλλία θέτει έναν εξαιρετικά φιλόδοξο στόχο. Να διαθέτει 7 εκατομμύρια φορτιστές μέχρι το 2030

Ποια ευρωπαϊκή χώρα στοχεύει σε 7 εκατομμύρια φορτιστές έως το 2030;

Σήμερα, η Γαλλία διαθέτει περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια φορτιστές, καταλαμβάνοντας μία από τις κορυφαίες θέσεις στην Ευρώπη, πίσω μόνο από την Ολλανδία και τη Γερμανία.

Η αυτονομία και η εύρεση διαθέσιμου φορτιστή παραμένουν δύο από τις βασικότερες ανησυχίες για τους υποψήφιους αγοραστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Ο φόβος ότι δεν θα υπάρχει σημείο φόρτισης σε ένα ταξίδι είναι ακόμη και σήμερα ένα από τα σημαντικότερα εμπόδιο στη μετάβαση προς την ηλεκτροκίνηση.

Για τον λόγο αυτό, η γαλλική κυβέρνηση επενδύει μαζικά στην ανάπτυξη υποδομών, προκειμένου να ενισχύσει την εμπιστοσύνη των οδηγών και να επιταχύνει την πράσινη μετάβαση που επιβάλλει το τέλος των πωλήσεων αυτοκινήτων με κινητήρες εσωτερικής καύσης από το 2035.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.