ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Αναβάθμιση της ιστοσελίδας της Προεδρίας της Δημοκρατίας από το Ίδρυμα Ωνάση

Αναβάθμιση της ιστοσελίδας της Προεδρίας της Δημοκρατίας από το Ίδρυμα Ωνάση

Αναβαθμίζεται η ιστοσελίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας ύστερα από δωρεά του Ιδρύματος Ωνάση ώστε προσεχώς να αποκτήσει νέα όψη.

Με απόφαση της υφυπουργού Οικονομικών, Κατερίνας Παπανάτσιου έγινε αποδεκτή η πρόταση δωρεάς της εταιρείας «ΑΡΙΟΝΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε», που είναι αντιπρόσωπος του «Κοινωφελούς Ιδρύματος Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης» στην Ελλάδα, προς το Ελληνικό Δημόσιο-Προεδρία της Δημοκρατίας, «η οποία συνίσταται στην καθολική χρηματοδότηση του κόστους έργου σχεδιασμού, ανάπτυξης και τεχνικής υποστήριξης» του ιστότοπου, www.presidency.gr.

Το ύψος της χορηγίας ανέρχεται σε 19.500 ευρώ και αφορά στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη της ιστοσελίδας σε 3 γλώσσες, την ενσωμάτωση τεχνολογίας συμβατής για ΑΜΕΑ, την τεχνική υποστήριξη για ένα έτος και την εκπαίδευση των αρμόδιων στελεχών της Προεδρίας της Δημοκρατίας στο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.