ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οργή στο Twitter για το «τσογλάνι» και την «καταδίκη» του Πολάκη για τον πρόεδρο των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ

Οργή στο Twitter για το «τσογλάνι» και την «καταδίκη» του Πολάκη για τον πρόεδρο των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ

Δεν έχουν τέλος και μέτρο οι προσωπικές επιθέσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη κατά του προέδρου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτη Πουλή.

Η χθεσινή επίθεση, που έγινε μέσω του λογαριασμού του κ. Πολάκη στο facebook και η οποία χαρακτηρίστηκε από τις προσβλητικές εκφράσεις, ύβρεις και απειλές κατά του κ. Πουλή, θα μπορούσε να θεωρηθεί και…αναμενόμενη βεβαίως καθώς συμπίπτει χρονικά με την ολοκλήρωση των πορισμάτων για το ΚΕΕΛΠΝΟ απο τα κόμματα που συμμετέχουν στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για την υγεία που διερευνά τα θέματα της διοίκησης και της διαχείρισης του ΚΕΕΛΠΝΟ. Σημερα, έχει οριστεί η ψηφοφορία επί των πόρισμάτων και αύριο θα παραδοθεί το τελικό υλικό στον πρόεδρο της Βουλής.

Οργή στο Twitter

Οι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί και το ύψος του Παύλου Πολάκη προκάλεσαν οργή στους χρήστες του Twitter οι οποίοι αναρωτιούνται αν «αυτόν τον έχουν για να βρίζει μόνο;», τον κατηγορούν ότι ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα, υπενθυμίζουν την υπόθεση με τα διπλά βιβλία και επισημαίνουν ότι «είναι το μεγάφωνο των σκέψεων του Ηγέτη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.