ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Π.Λαφαζάνης: «Ο Τσίπρας έχει γίνει ένα από τα πιο αντιπαθή πρόσωπα στη Ρωσία»

Π.Λαφαζάνης: «Ο Τσίπρας έχει γίνει ένα από τα πιο αντιπαθή πρόσωπα στη Ρωσία»

Ως «πολιτικό εξάμβλωμα που είναι επικίνδυνο για την Ευρώπη» χαρακτήρισε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης τον Αλέξη Τσίπρα και την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξή του.

Παράλληλα υποστήριξε – με αφορμή το ταξίδι του πρωθυπουργού στη Ρωσία – ότι «πλέον ο Τσίπρας στη ρωσική κοινωνία έχει γίνει ένα από τα πιο αντιπαθή πρόσωπα γιατί έχει εκχωρίσει τη χώρα ως οικόπεδο στους Αμερικανούς».

«Δείτε με πόση ευκολία καταφέρθηκε κατά του Brexit. Με την ίδια ευκολία που έκανε κωλοτούμπα ο Τσίπρας στην Ελλάδα, το ίδιο έκαναν και οι Ιταλοί» πρόσθεσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας προσθέτοντας ότι «η ευρωζώνη έχει τελειώσει». «Οι μόνοι που έμειναν να στηρίζουν την ευρωζώνη είναι η Μέρκελ και ο Μακρόν και αυτοί καταβυθίζονται συμπλήρωσε.

Κατά τον ίδιο «βεβαίως πρέπει να γυρίσουμε στο εθνικό μας νόμισμα για να ανασυγκροτήσουμε την οικονομία αλλιώς δεν έχουμε κανένα πολιτικό μέλλον».

Ερωτηθείς για τις επερχόμενες εκλογές ο κ. Λαφαζάνης είπε ότι «όποιος δεν θα συμμετάσχει στο αντιμνημονιακό μέτωπο εξ αντικειμένου βοηθάει το σύστημα ό,τι και να λέει εναντίον του» διευκρινίζοντας για τη συμμετοχή του Γιάνη Βαρουφάκη ότι «είναι ένα ιδιαίτερο πρόσωπο και θέλει μια συζήτηση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχολίαζοντας, τέλος, το κίνημα των «κίτρινων γιλέκων» στη Γαλλία ο επικεφαλής της ΛΑΕ είπε ότι «φέρνουν σεισμό στην Ευρώπη» και ότι «υπάρχουν αναλογιές και εδώ ώστε να δημιουργηθεί αυθόρμητο κίνημα πολιτών. Αν ξεσηκωθεί ο κόσμος δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις δίκαιο αίτημα και να μην δικαιωθείς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.