ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Γ.Ψαριανός: «Ο Σταύρος Θεοδωράκης μπορεί να διαβεβαιώσει ότι δεν έχει κάνει συμφωνία με μερικούς μερικούς;»

Γ.Ψαριανός: «Ο Σταύρος Θεοδωράκης  μπορεί να διαβεβαιώσει ότι δεν έχει κάνει συμφωνία με μερικούς μερικούς;»

Για συναλλαγή με τον ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον Σταύρο Θεοδωράκη ο Γρηγόρης Ψαριανός.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ σήμερα το πρωί ο κ. Ψαριανός απηύθυνε ερωτήματα με υπονοούμενα στον Σταύρο Θεοδωράκη για να καταλήξει να υπαινίσσεται ότι θα συμπλεύσει με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Σταύρος Θεοδωράκης μπορεί να διαβεβαιώσει ότι δεν έχει κάνει συμφωνία με μερικούς μερικούς; Εδώ είμαστε και θα το δούμε. Οχι μόνο για τις Πρέσπες. Οι Πρέσπες ήταν και στήριξη στην κυβέρνηση Τσίπρα, ήταν το ρεπό του Καμμένου. Οταν ο Σταύρος λέει μου σκότωσαν το κόμμα με εντολή άλλων καλό είναι να μας πει το δικό του σχέδιο. Δεν καταλαβαίνω γιατί διέγραψε τον Δανέλλη ενώ μαζί θα προχωρήσουν».

Αναφερόμενος στον καβγά που γράφτηκε ότι είχε με τον Σταύρο Θεοδωράκη με στους διαδρόμους της Βουλής μετά την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών, ο κ. Ψαριανός διέψευσε τα περί σπρωξιμάτων. «Μου είπε μόνο ‘το δρόμο σου και τον δρόμο μου’, ‘ντάξει Σταύρο’, του είπα και έφυγε».

Χαρακτήρισε τα όσα υπονοεί ο Σταύρος Θεοδωράκης για τον ίδιο «ξεκατίνιασμα στη ρούχα» και ανέφερε ότι θα περιμένει ο επικεφαλής του Ποταμιού να βγάλει τα στοιχεία. «Κατανοώ τη θλίψη, το θυμό του», προσέθεσε.

«Να κοιταζόμαστε στον καθρέφτη τώρα το θυμήθηκε ότι διαλύθηκε το Ποτάμι; Που είχαμε 7% και τώρα έχουμε άσσο μπαστούνι. Γιατί έφυγαν άνθρωποι λαμπεροί από το Ποτάμι;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ξεκίνησε με17 βουλευτές, έβγαλε 11 τη δεύτερη φορά, έμεινε με δύο και τώρα τους φταίει ο τελευταίος»., ανέφερε ο κ.Ψαριανός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.