ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Σαρώνει» ο Μπέος στο Δήμο Βόλου – Τί δείχνει δημοσκόπηση (φωτό)

«Σαρώνει» ο Μπέος στο Δήμο Βόλου – Τί δείχνει δημοσκόπηση (φωτό)

Απόλυτα ικανοποιημένοι για το έργο του Αχιλλέα Μπέου στο Δήμο Βόλου τα τελευταία πέντε χρόνια, δηλώνουν το 65% των ερωτηθέντων της μεγάλης δημοσκόπησης που διενήργησε η ALCO για λογαριασμό της εφημερίδας “ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ”.

Απόλυτα ικανοποιημένοι για το έργο του Αχιλλέα Μπέου στο Δήμο Βόλου τα τελευταία πέντε χρόνια, δηλώνει το 65%, με το ποσοστό να ανεβαίνει στο 67% στη Ν. Ιωνία και να αγγίζει το 73% στις ηλικίες 25 με 44 ετών

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε το διάστημα από 29 Οκτωβρίου έως 2 Νοεμβρίου 2018, σε δείγμα 600 ατόμων, μέσω τηλεφωνικών συνεντεύξεων, με το 70% των ερωτηθέντων να πιστεύει στην επανεκλογή του Αχιλλέα Μπέου.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στη Ν. Ιωνία το ποσοστό αυτό ανεβαίνει στο 67%, ενώ στις ηλικίες 25-44 το ποσοστό που δηλώνει ικανοποιημένο από το έργο του Αχιλλέα Μπέου ανέρχεται στο 73%.

Το 63% δηλώνει ικανοποιημένο από τη δράση του Αχιλλέα Μπέου

Υψηλά ποσοστά όμως συγκεντρώνει ο Αχιλλέας Μπέος και για τη δράση του, καθώς το 63% δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένο, με μόλις το 29% να απαντάει αρνητικά. Το υψηλότερο ποσοστό των ερωτηθέντων που δηλώνουν ικανοποιημένοι από τη δράση του Αχιλλέα Μπέου, προέρχεται από τις Αλυκές (67%), ενώ στις ηλικίες 25-44 το ποσοστό που δηλώνει ικανοποιημένο από την δράση του Δημάρχου Βόλου εκτοξεύεται στο 70%.

Συνεπής ο Αχιλλέας Μπέος στις προεκλογικές δεσμεύσεις του

Τέλος, στην ερώτηση για το αν ο Αχιλλέας Μπέος είναι συνεπής σε όσα είχε πει προεκλογικά, το 60% απάντησε θετικά και μόλις το 23% απάντησε «ΟΧΙ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

e-volos.gr/voliotaki

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.