ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κ.Μπακογιάννης: «Ηλεκτρονικά η διαδικασία άδειας σε επιχειρηματίες»

Κ.Μπακογιάννης: «Ηλεκτρονικά η διαδικασία άδειας σε επιχειρηματίες»

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης δήλωσε ότι τα μέτρα αποκλιμακώνονται σωστά και ομαλά. Μάλιστα δήλωσε πως όλοι μας έχουμε περάσει στην επομένη μέρα που είναι η διαχείριση της οικονομικής κρίσης.

Τόνισε ότι ο Δήμος Αθηναίων για πρώτη φορά δίνει την δυνατότητα στον επιχειρηματία να μην μεταβεί στο γκισέ για να πάρει την άδεια του αλλά η όλη διαδικασία να γίνεται ηλεκτρονικά. Με αυτό τον πρόσθεσε ο κ. Μπακογιάννης θα έχουμε την αντικειμενική εικόνα του δημόσιου χώρου.

Μεταξύ άλλων ο κ. Μπακογιάννης ανέφερε ότι μέχρι τέλος Ιουνίου θα έχει εξαγγελθεί ένα νέο πρόγραμμα για την τέχνη στο δημόσιο χώρο.

Ανέφερε ότι θα αξιοποιηθούν όσα έργα τέχνης έχει ο δήμος Αθηναίων ενώ θα τοποθετηθούν και 15 νέα έργα που θα αποφασίσει επιτροπή που θα συσταθεί.

Σημείωσε ότι το μετρό του αντιγκράφιτι για να αντιμετωπιστεί ο βανδαλισμός έχει πετύχει. Πρόσθεσε ότι έχει γίνει αντιγκράφιτι σε Πεδίον του Άρεως, Αναφιώτικα, Βαρβάκειο και Βασιλίσσης Σοφίας ενώ θα γίνει και σε όλη την Πατησιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ανέφερε ακόμη ότι θα δοθεί η δυνατότητα σε νέους καλλιτέχνες να εκφραστούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.