ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Π. Χρηστίδης: «Το ΠΑΣΟΚ είναι η πιο βαριά φανέλα της ελληνικής πολιτικής σκηνής»

Π. Χρηστίδης: «Το ΠΑΣΟΚ είναι η πιο βαριά φανέλα της ελληνικής πολιτικής σκηνής»

«Το ΠΑΣΟΚ είναι η πιο βαριά φανέλα της ελληνικής πολιτικής ζωής και έχει έλθει η ώρα να ξαναπαίξει μπάλα έτσι όπως ακριβώς έπαιξε στα χρόνια που η Ελλάδα έζησε καλύτερες μέρες» είπε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινοί Τύποι».

Ερωτηθείς τι φιλοδοξεί να φέρει αν εκλεγεί πρόεδρος του κόμματος, είπε ότι «η παράταξή μας είχε πάντοτε πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά τα οποία βασίζονται στην σοσιαλδημοκρατική της ταυτότητα και στην πίστη στον κοινωνικό φιλελευθερισμό. Αυτό σημαίνει ότι σήμερα πρέπει να συζητήσουμε πιο σοβαρά από ποτέ τις ανισότητες που υπάρχουν. Το γεγονός ότι οι νέοι άνθρωποι είναι η πρώτη γενιά της μεταπολίτευσης που ζει χειρότερα από τη γενιά των γονιών της».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τι λέει για τα χρόνια της κρίσης
Σχολιάζοντας την δημοσιογραφική παρατήρηση ότι «γι’ αυτό φταίνε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ» ο Π. Χρηστίδης είπε «ο κ. Καραμανλής και η διακυβέρνησή της ΝΔ 2004-2009 μας έφεραν με το ενάμιση πόδι στη χρεοκοπία. Οι επιλογές που έγιναν στη συνέχεια ήταν δύσκολες επιλογές, αν τότε η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ είχαν βάλει πλάτη στη χώρα, θα μπορούσαμε να έχουμε βγει πολύ γρηγορότερα όπως έγινε με την Κύπρο και την Πορτογαλία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.