ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φ. Γεννηματά: «Κατεβαίνουν οι τουρίστες και τους υποδέχεται ο στρατός»

Φ. Γεννηματά: «Κατεβαίνουν οι τουρίστες και τους υποδέχεται ο στρατός»

Η Φώφη Γεννηματά θεωρεί λάθος της κυβέρνησης που δεν μείωσε το ΦΠΑ στην εστίαση και στη διαμονή στο 6%, ώστε να έκανε το ελληνικό προϊόν ελκυστικό και ανταγωνιστικό.

Με αφορμή την επανεκκίνηση του τουρισμού, ανέφερε: «Θα έπρεπε να ανακοινώσει άμεσα μηδενική προκαταβολή φόρου για τις επιχειρήσεις που πλήττονται και 50% για τις άλλες. Θα ήταν κίνητρο να ανοίξουν τα ξενοδοχεία και μαζί τους πάρα πολλές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται γύρω από τον τουρισμό».

Αναφέρθηκε και στους ελέγχους που γίνονται τόσο στα αεροδρόμια όσο και στα σύνορα, προσθέτοντας: «Καταλαβαίνετε ότι υπάρχει τεράστια καθυστέρηση για να οργανωθεί η δουλειά και δεν είναι το καλύτερο να είσαι τουρίστας και να σε υποδέχεται ο στρατός. Η κυβέρνηση θα έπρεπε να ενισχύσει την πρωτοβάθμια υγεία για να κάνει αυτή τα τεστ».

Ρωτήθηκε για την πρόθεση της Τουρκίας να μετατρέψει σε τέμενος την Αγία Σοφιά και στάθηκε στο γεγονός πως πρόκειται για μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, ενώ επέκρινε την κυβέρνηση, λέγοντας ότι έπρεπε να αντιδράσει προκαταβολικά. «Όσον αφορά στονδιάλογο, η κυβέρνηση πρέπει να μας πει γιατί επιλέγει να τον ανοίξει τώρα. Είμαστε υπέρ του διαλόγου, αλλά όχι όταν η Τουρκία έχει βάλει το πιστόλι πάνω στο τραπέζι», επισήμανε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής υποστήριξε, επίσης, ότι αξιωματική αντιπολίτευση στη χώρα είναι στην πραγματικότητα το ΚΙΝΑΛ κι όχι ο ΣΥΡΙΖΑ. «Για αυτό πασχίζει ο κ. Μητσοτάκης να κρατήσει τον κ. Τσίπρα εκτός του κάδρου των πολιτικών ευθυνών», κατέληξε η Φώφη Γεννηματά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.