ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δ.Τζανακόπουλος: «Η διαπραγμάτευση για το ελληνικό χρέος αποτελεί εθνική υπόθεση»

Δ.Τζανακόπουλος: «Η διαπραγμάτευση για το ελληνικό χρέος αποτελεί εθνική υπόθεση»

Η διαπραγμάτευση για το ελληνικό χρέος αποτελεί εθνική υπόθεση στην οποία θα όφειλε να συνδράμει η αντιπολίτευση, τόνισε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος σχολιάζοντας δηλώσεις στελεχών της ΝΔ σχετικά με την επίσκεψη Ομπάμα στην Ελλάδα.

«Προκαλεί αποστροφή η σπουδή στελεχών της ΝΔ, όπως η κ. Μπακογιάννη και ο κ. Τσιάρας, να προεξοφλήσουν αποτυχία της επίσκεψης του Προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα», δήλωσε ο κ. Τζανακόπουλος.

«Ανεξάρτητα από τις εξελίξεις στις ΗΠΑ η διαπραγμάτευση για το ελληνικό χρέος αποτελεί εθνική υπόθεση στην οποία θα όφειλε να συνδράμει η αντιπολίτευση.

Αντίθετα, και την ώρα που ολόκληρη η Ευρώπη συζητά την ανάγκη βιώσιμης λύσης στο ελληνικό χρέος, η ΝΔ σπεύδει να προτάξει τις μικροκομματικές της επιδιώξεις», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σημειώνοντας ότι το γεγονός αυτό έρχεται λίγες μόνο μέρες μετά «την απαράδεκτη στάση του κ. Μητσοτάκη, ο οποίος ενώπιον ξένων επενδυτών έσπευσε να υπονομεύσει την προσπάθεια της χώρας για προσέλκυση επενδύσεων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο ελληνικός λαός παρακολουθεί και κρίνει», καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Τζανακόπουλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.