ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τηλεοπτική «βόμβα» – Τέλος η Έλλη Στάη από το δελτίο ειδήσεων του Open – Ποια θα την αντικαταστήσει (φώτο)

Τηλεοπτική «βόμβα» – Τέλος η Έλλη Στάη από το δελτίο ειδήσεων του Open – Ποια θα την αντικαταστήσει (φώτο)

«Διαζύγιο» από το OPEN παίρνει σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελλη Στάη, που βρισκόταν στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, από την πρώτη στιγμή που βγήκε το κανάλι στον «αέρα».

Η έμπειρη δημοσιογράφος, αποχωρεί από την παρουσίαση ειδήσεων και παραδίδει την θέση της στη Νίκη Λυμπεράκη η οποία μετακομίζει στο OPEN μετά το τέλος του συμβολαίου της με τον ΣΚΑΪ.

Οι πληροφορίες λένε πως ήταν επιλογή της Ελλης Στάη που προτιμούσε να κρατήσει μόνο την παρουσίαση της πολιτικής της εκπομπής «Open Mind». Πράγματι, τελικά, συμφωνήθηκε η παρουσιάστρια να παραμείνει στο Open για να συνεχίσει όμως μόνο την πολιτική εκπομπή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.