ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μ.Γιαννάκου: «Δεν με τρομάζει ο θάνατος – Ανησυχώ που θα αφήσω μόνη της την κόρη μου»

Μ.Γιαννάκου: «Δεν με τρομάζει ο θάνατος – Ανησυχώ που θα αφήσω μόνη της την κόρη μου»

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε προ ημερών η Μαριέττα Γιαννάκου και πλέον αναρρώνει στο σπίτι της. Η πρώην υπουργός και ευρωβουλευτής της ΝΔ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» μετά από έμφραγμα του μυοκαρδίου που υπέστη τον Μάιο.

Σε συνέντευξή τς στην εφημερίδα Παραπολιτικά η κ. Γιαννάκου δηλώνει ότι η ίδια δεν φοβάται το θάνατο. «Δεν φοβάμαι τον θάνατο. Με ανησυχεί ότι θα αφήσω μόνη την κόρη μου», λέει η ίδια.

Σημειώνει ακόμη ότι στην εντατική την επισκέφθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Κώστας Καραμανλής, με τον οποία μίλησαν αρκετή ώρα, ο Προκόπης Παυλόπουλος την πήρε πολλά τηλέφωνα, ενώ ο Μανώλης Γλέζος πήγε δύο φορές και της πήγε τριαντάφυλλα από τον κήπο του.

Στο ερώτημα αν έχει καλές σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της αναφέρει: «Βεβαίως και έχουμε καλές σχέσεις και ερχόταν κάθε μέρα στο νοσοκομείο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο ερώτημα αν θα είναι υποψήφια στις εκλογές λέει: «Δεν το έχω αποκλείσει, αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας, να σας πω την αλήθεια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.