ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Κ. Χατζηδάκης: «Πρώτα να ακυρωθούν όλες οι διατάξεις του νομού Παππά και μετά το ΕΣΡ»

Κ. Χατζηδάκης: «Πρώτα να ακυρωθούν όλες οι διατάξεις του νομού Παππά και μετά το ΕΣΡ»

Την ακύρωση όλων των διατάξεων του νομού Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες ζήτησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, προκειμένου όπως είπε η αξιωματική αντιπολίτευση να συμφωνήσει στη συγκρότηση του ΕΣΡ στην επόμενη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, την Πέμπτη.

«Ελπίζω μέχρι τέλους να ακυρώσουν όλες τις επίμαχες διατάξεις του νομού Παππά και να κάτσουμε να συζητήσουμε… Να δούμε τι λέει η τροπολογία και να πάμε σε σταθερό έδαφος», δήλωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Κωστής Χατζηδάκης.

Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι η ΝΔ κρατά «επιφυλακτική στάση» καθώς «η κυβέρνηση είναι σε πολιτικό ίλιγγο».

«Η ΝΔ έχει σταθερή προσέγγιση. Να εφαρμόσουμε ό,τι λέει το Σύνταγμα, τις προβλέψεις του άρθρου 15, και να εφαρμοστεί η απόφαση του ΣτΕ», πρόσθεσε και επιτέθηκε στην κυβέρνηση και το ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: «Αυτός που κάνει ζιγκ ζαγκ και κάθε μέρα εμφανίζεται με καινούργιες τοποθετήσεις είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ενώ μπορούσε να βάλει γκολ, έβαλε αυτογκόλ».

Η κυβέρνηση «κινείται με αλαζονεία και ξιπασιά που την πληρώνει σε όλα τα επίπεδα», συμπλήρωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η απόφαση τους να εγκαταλείψουν το νομό-γέφυρα δείχνει ότι η στάση της ΝΔ είχε αποτελέσματα», κατέληξε ο κ. Χατζηδάκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.