ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σοφία Βούλτεψη: «Ο Α.Τσίπρας θα κάνει ότι μπορεί να μείνει στην εξουσία – Δεν θα πάει σε εκλογές»

Σοφία Βούλτεψη: «Ο Α.Τσίπρας θα κάνει ότι μπορεί να μείνει στην εξουσία – Δεν θα πάει σε εκλογές»

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η βουλευτής της ΝΔ κ. Σοφία Βούλτεψη η οποία σημείωσε οτι ο κ. Τσίπρας δεν θα κάνει εκλογές, αντίθετα θα κάνει οτι ειναι δυνατόν για να παραμείνει στην εξουσία.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98, η κ. Βούλτεψη σημείωσε μεταξύ άλλων οτι έχουμε μια καταστροφική κυβέρνηση στη χώρα μια Λατινοαμερικανικού τύπου κυβέρνηση σαν τον Τσάβες που έκανε ολο δημοψηφίσματα για να μην κάνει εκλογές. ” οι άνθρωποι ειναι αδίστακτοι” ειπε, ειναι μια κυβέρνηση του δίπορτου το παίζει σε δυο ταμπλό. Αν του βγει το μνημόνιο θα πάει με αυτό , αν οχι θα παει ξανά στην έξοδο της χώρας απο το ευρώ. Δεν ειναι τυχαία άλλωστε η τοποθέτηση του κ. Παπαδημητρίου στη θέση του υπουργού οικονομίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κυρία Βούλτεψη υπερασπίστηκε την άποψη της ΝΔ για εκλογές με την προσδοκία οπως ειπε να συγκεντρώσει περισσότερα ποσοστά για να μπορέσει να κυβερνήσει πιο ενεργά.Σε οτι αφορά τη διαπραγμάτευση για τα εργασιακά με τους δανειστές η κ. Βούλτεψη ανεφερε λέγοντας οτι ο κ. Κατρούγκαλος κάθεται στην ιδια καρέκλα με την κ. Αχτσιόγλου αφου οπως λεει συνεχίζεται η διαπραγμάτευση με την ιδια πολιτκή στα εργασιακά θέματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.