ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΝΔ: Δώστε στη δημοσιότητα τα πρακτικά της συνάντησης της Διεπιστημονικής Επιτροπής Ελλάδας-Σκοπίων

ΝΔ: Δώστε στη δημοσιότητα τα πρακτικά της συνάντησης της Διεπιστημονικής Επιτροπής Ελλάδας-Σκοπίων

Τα πρακτικά της πρώτης συνάντησης της Μεικτής Διεπιστημονικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Ελλάδας-ΠΓΔΜ ζητά η Νέα Δημοκρατία, δια των αρμόδιων τομεαρχών Παιδείας, Νίκης Κεραμέως και Εξωτερικών, Γιώργου Κουμουτσάκου.

Με ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων που κατέθεσαν στους υπουργούς Εξωτερικών, Αλέξη Τσίπρα και Παιδείας, Κωνσταντίνο Γαβρόγλου, οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητούν να κατατεθούν στη Βουλή τα πρακτικά της συνάντησης, που έγινε στις 2 Νοεμβρίου 2018.

Οι βουλευτές της ΝΔ, με αφορμή πρόσφατη ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, σχετικά με την πρώτη συνάντηση της Μεικτής Διεπιστημονικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Ελλάδας-ΠΓΔΜ και την απόφαση για την διαγραφή ορισμένων αναφορών που περιλαμβάνονταν στο παρελθόν στα σχολικά εγχειρίδια, ζητούν να ενημερωθεί η Βουλή ποιες είναι οι αναφορές αυτές και για ποιους λόγους αποφασίστηκε η διαγραφή τους. Ζητούν επίσης να κατατεθούν στη Βουλή:

Α) Τα πρακτικά της πρώτης συνάντησης της Μεικτής Διεπιστημονικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων (ΜΔΕΕ) Ελλάδας-ΠΓΔΜ της 2ας Νοεμβρίου 2018.

Β) Τα πρακτικά κάθε άλλης προπαρασκευαστικής συνάντησης, της ΜΔΕΕ ή άλλου οργάνου, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκε η «διαγραφή ορισμένων αναφορών που συμπεριλαμβάνονταν στο παρελθόν στα σχολικά εγχειρίδια, σύμφωνα με το άρθρο 8 της Συμφωνίας των Πρεσπών».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.