ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στο Μέτσοβο ο Κ.Μητσοτάκης – «Εμείς δεν ψηφίζουμε κόμματα, ψηφίζουμε πρόσωπα» του είπε ένας κάτοικος

Στο Μέτσοβο ο Κ.Μητσοτάκης – «Εμείς δεν ψηφίζουμε κόμματα, ψηφίζουμε πρόσωπα» του είπε ένας κάτοικος

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι Μετσοβίτες στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, που έφθασε στην περιοχή, ακριβώς στις 12 το μεσημέρι.

Τον υποδέχθηκαν ο βουλευτής του νομού, Κώστας Τασούλας, ο περιφερειάρχης Ηπείρου -Μετσοβίτης στην καταγωγή- Αλέξανδρος Καχριμάνης και οι υποψήφιοι της ΝΔ στις επικείμενες εκλογές.

Ο κόσμος του ευχόταν «καλή δύναμη», ενώ ένας ηλικιωμένος του είπε, «εμείς δεν ψηφίζουμε κόμματα, ψηφίζουμε πρόσωπα», με τον κύριο Μητσοτάκη να του απαντά, «ωραία αυτό θα λες και εσύ, ότι ψηφίζεις Κυριάκο».

Ένας άλλος ηλικιωμένος του ζήτησε να στηρίξει τη μεσαία τάξη ενώ εντύπωση προκάλεσε ένας τρίτος, ο οποίος παρότι ζει πλέον στη Λάρισα, επέστρεψε στο Μέτσοβο, μόνο και μόνο για να συνομιλήσει μαζί του.

Ο Δήμος Μετσόβου χάρισε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ένα φωτογραφικό λεύκωμα αλλά και μια… γκλίτσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εν συνεχεία ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε την Πινακοθήκη, όπου και εξέφρασε το θαυμασμό του για τα έργα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.