ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΝΔ: Αναστολή για όλες τις εκδηλώσεις είτε σε κλειστούς είτε σε ανοιχτούς χώρους

ΝΔ: Αναστολή για όλες τις εκδηλώσεις είτε σε κλειστούς είτε σε ανοιχτούς χώρους

Η Νέα Δημοκρατία ακολουθώντας τις οδηγίες των αρχών αποφάσισε να ανασταλούν όλες οι εκδηλώσεις της τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους, ενώ κάλεσε και τα υπόλοιπα κόμματα να προχωρήσουν σε ανάλογη ενέργεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Όλοι μαζί πετύχαμε ένα μικρό «θαύμα» τους τελευταίους μήνες, συγκεντρώνοντας την παγκόσμια αναγνώριση για τη διαχείριση της πανδημίας. Ο εφησυχασμός δεν μας ταιριάζει. Ειδικά τώρα που με γρήγορα αλλά σταθερά βήματα ανακτούμε το χαμένο έδαφος στην οικονομία.

Μέχρι να δοθεί το οριστικό χτύπημα στον ιό Covid-19 με την ευρεία χρήση εμβολίου και φαρμάκων τηρούμε όλα τα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας, κρατώντας αποστάσεις, φορώντας μάσκα σε κλειστούς χώρους και ασανσέρ και πλένοντας συχνά τα χέρια μας.

Μόνο με αυτές τις μικρές, αλλά τόσο καθοριστικές, καθημερινές συνήθειες μπορούμε να προστατεύσουμε τη ζωή και την εργασία όλων μας.

Η Νέα Δημοκρατία κάνει ένα βήμα παραπάνω. Αναστέλλει οποιαδήποτε δραστηριότητα που έχει ως αποτέλεσμα τη συγκέντρωση μελών και φίλων του κόμματος σε κλειστό ή ανοιχτό χώρο.

Στην παρούσα συγκυρία οι προτεραιότητες αλλάζουν. Επιλέγουμε την επικοινωνία από απόσταση παρότι η ανθρώπινη επαφή είναι αναντικατάστατη.

Το μήνυμα της εγρήγορσης και της ευθύνης γίνεται ακόμη πιο ισχυρό όταν θεσμοί, όπως τα κόμματα, αναλαμβάνουν ανάλογες πρωτοβουλίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ζούμε ασφαλείς με τον κορονοϊό περιορίζοντας δραστικά τη μετάδοση του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.