ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Σφάζονται» Α.Τσίπρας και Π.Σκουρλέτης στις συσκέψεις της Κουμουνδούρου – Τι συμβαίνει μεταξύ τους;

«Σφάζονται» Α.Τσίπρας και Π.Σκουρλέτης στις συσκέψεις της Κουμουνδούρου – Τι συμβαίνει μεταξύ τους;

Σε οριακό σημείο βρίσκονται οι σχέσεις του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Σκουρλέτη. Σε δύο σημαντικές συσκέψεις που έγιναν τις τελευταίες ημέρες στην Κουμουνδούρου, μία το περασμένο Σάββατο και μία την περασμένη Τρίτη, οι φωνές τους ακούστηκαν έως έξω.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και άλλα κορυφαία στελέχη του κόμματος που παίρνουν μέρος στις συσκέψεις διαφωνούν σφόδρα με τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται ο κ. Τσίπρας μια σειρά από διαδικαστικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με την πορεία του κόμματος προς το συνέδριο του Μαΐου.

Για παράδειγμα, ειπώθηκε ότι παραβιάζει το καταστατικό, που προβλέπει ότι οι εγγραφές μελών επιτρέπονται έως δύο μήνες πριν από το συνέδριο και όχι έως έναν μήνα, που, όπως λένε, με αντικαταστατικό τρόπο αποφάσισε ο πρόεδρος του κόμματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τονίζουν, επίσης, το έλλειμμα δημοκρατίας, καθώς, όπως λένε, ο κ. Τσίπρας συγκροτεί διάφορα εσωκομματικά σχήματα για να παρακάμπτει τα εκλεγμένα όργανα από το προηγούμενο συνέδριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.