ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Κ.Μητσοτάκης παραδέχθηκε την «Τραγική δεκαετή υποεπένδυση στην άμυνα της χώρας»

Ο Κ.Μητσοτάκης παραδέχθηκε την «Τραγική δεκαετή υποεπένδυση στην άμυνα της χώρας»

«Τραγική δεκαετή υποεπένδυση στην άμυνα της χώρας» χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τον υπερδεκαετή αυτοαφοπλισμό της χώρας.

Ενώ στοιχειοθέτησε την επιλογή των μαχητικών αεροσκαφών Rafale, λόγω του γεγονότος ότι ήδη χρησιμοποιούμε γαλλικά μαχητικά. Σωστή προσέγγιση.

«Και δεν θα επιτρέψουμε να ξαναγίνει υποεπένδυση στην ασφάλεια της χώρας», είπε ενώ μίλησε και για «έξυπνες Ενοπλες Δυνάμεις του μέλλοντος».

Οι πιο σωστές τοποθετήσεις του από τότε που ανέλαβε πρωθυπουργός.

Θα συνεχιστούν οι τοποθετήσεις αυτές του Κ.Μητσοτάκη ή είναι συγκυριακές; Ας ελπίσουμε το πρώτο.

Μάλλον λειτούργησε πολύ διαφωτιστικά η ελληνοτουρκική κρίση, που ακόμα δεν έχει τελειώσει, βέβαια, για τον πρωθυπουργό.

Ανώτατος αξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων, πριν μερικές ημέρες είχε δηλώσει σε στενό κύκλο συνομιλητών του αναφορικά με την ανάπτυξη του Στόλου και της Αεροπορίας στην Α.Μεσόγειο «Δεν έχουμε τίποτα εκεί κάτω» εννοώντας ότι «δεν βλέπουν» όπως θα έπρεπε, «δεν ακούν» όπως θα έπρεπε και «δεν επικοινωνούν» όπως θα έπρεπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ας πιστέψουμε ότι όλα αυτά θα αλλάξουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.